Α.Ο. Αγρινίου: Στη συνέντευξη της εβδομάδας,ο Γιώργος Μπερερής

img_3092

Ο Γιώργος Μπερερής είναι ο παίκτης της ομάδας μας που μίλησε στη “Συνέντευξη της εβδομάδας”. Ο playmaker του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Α.Σ. Καστοριάς, στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Πιερικό Αρχέλαο στην Κατερίνη και στη δουλειά που γίνεται στην ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας.

Αναλυτικά:

Γιώργο ποια θεωρείς ότι ήταν τα στοιχεία που έφεραν την ήττα από τον Α.Σ. Καστοριάς;
Πιστεύω ότι δε μπήκαμε τόσο δυνατά όπως κάνουμε συνήθως σε όλα τα παιχνίδια και ειδικά στην έδρα μας. Ο αντίπαλός μας πήρε το προβάδισμα στην αρχή και αυτό μας δυσκόλεψε. Πληρώσαμε το τρίτο δεκάλεπτο όπου ο αντίπαλος ξέφυγε στο σκορ, παρότι αντιδράσαμε και φτάσαμε κοντά στο σκορ στο τέλος. Μας στενοχωρεί αυτή η ήττα, γιατί προερχόμασταν από μια σημαντική νίκη μέσα στην Αγιά, αλλά είναι πολύ νωρίς, έχουμε πολύ δρόμο και 26 παιχνίδια ακόμα.

Τι κρατάτε από το παιχνίδι της Κυριακής;
Αυτό που μένει είναι ότι δεν τα παρατάμε σε κανένα παιχνίδι. Παρόλο που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αντιδράσαμε και πλησιάσαμε στο σκορ. Νομίζω ότι έχουμε δείξει ότι ποτέ δεν παρατάμε ένα παιχνίδι που είμαστε πίσω στο σκορ και ποτέ δεν εφησυχάζουμε σε ένα παιχνίδι που είμαστε μπροστά. Στο DNA της ομάδας μας είναι το πάθος και η ψυχή μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν τα παρατάμε ποτέ.

Πιστεύεις ότι αυτή η νίκη σας έχει πεισμώσει ενόψει των επόμενων αγώνων;
Σίγουρα μας έχει πεισμώσει όπως έγινε και μετά το παιχνίδι με τη ΧΑΝΘ. Έχουμε πολλές δυνατότητες σαν ομάδα και πιστεύουμε πολύ σε αυτές. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις και πηγαίνουμε στο κάθε παιχνίδι για το “ροζ φύλλο”. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας.

Τι γνωρίζετε για τον Πιερικό Αρχέλαο την ομάδα που αντιμετωπίζετε την ερχόμενη Κυριακή;
Ξέρουμε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχει αρκετούς παίκτες που βρίσκονται χρόνια στην ομάδα και έχει και νεαρούς παίκτες που βοηθάνε αρκετά. Είναι μια ομάδα που βρίσκεται χρόνια στη Β΄ Εθνική και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Πιστεύω όμως ότι δουλεύουμε καλά και ελπίζω πως θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Που θεωρείς ότι πρέπει να “χτυπήσει” η ομάδα σου για να πάρει τη νίκη μέσα στην Κατερίνη;
Πρέπει να βγάλουμε πάθος από την αρχή του αγώνα. Και είναι σημαντικό να παίξουμε καλά στην άμυνα και να κρατήσουμε τον αντίπαλό μας χαμηλά στο σκορ. Πιστεύω ότι θα βγάλουμε το πάθος που χρειάζεται και θα φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα.

Που μπορεί να φτάσει η ομάδα του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου;
Από την αρχή της χρονιάς κάνουμε πολύ καλή δουλειά, έχουμε χύσει πολύ ιδρώτα και πιστεύω ότι οι κόποι μας θα ανταμειφθούν. Είμαστε πολύ δεμένοι και ελπίζω να είμαστε υγιείς όλη τη χρονιά. Να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, να μη λέμε πολλά λόγια και θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα. Και θέλουμε ο κόσμος να συνεχίζει να μας στηρίζει. Όλα αυτά τα χρόνια στο Αγρίνιο ο κόσμος βοηθάει πολύ την ομάδα και είναι ο έκτος παίκτης μας στα παιχνίδια στην έδρα μας, κάτι για το οποίο τους ευχαριστούμε πολύ.