Α.Ο. Αγρινίου: Το μήνυμα του προπονητή, Χρήστου Μυριούνη για την ήττα από την Ευρώπη Πευκοχωρίου

unnamed-19-1

Με τον δικό του ξεχωριστό αλλά και ειλικρινή τρόπο ο έμπειρος προπονητής του Α.Ο. Αγρινίου σχολίασε πριν από λίγα λεπτά για την ήττα της Αγρινιώτικης ομάδας από την Ευρώπη Πευκοχωρίου ρίχνοντας όλη την ευθύνη για την εμφάνιση και κυρίως το αποτέλεσμα στον ίδιο και σε κανέναν άλλον. Μάλιστα, κάνει αναφορά για ορισμένα πράγματα που πρέπει να διορθωθούν δείχνοντας παράλληλα να εμπιστεύεται απόλυτα τους παίχτες του.

”ΠΑΝΤΑ για μια ήττα την ευθύνη την έχει πρώτα απ’ όλους ο προπονητής. Αυτός είναι ο πρώτος που φταίει.Για αυτό και εγώ είμαι ο πρώτος που αναλαμβάνω την ευθύνη για τον τρόπο που αγωνίστηκε ή ομάδα μου σήμερα.
Και δεν θα ρίξω ποτέ κανένα φταίξιμο στα παιδιά μου και δεν θα αφήσω και κανέναν να τους “ακουμπήσει” όσο είμαι εγώ εδώ.
Η ομάδα είναι δική μου…έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά…πιστεύω πολύ σε αυτούς και επειδή χάσαμε ένα ματς δε σημαίνει ότι ξαφνικά γίναμε κακή ομάδα.
Ηρεμία θέλει και δουλειά στη προπόνηση για να διορθώσουμε ένα δύο πραγματακια.
Το κεφάλι ψηλά παλικάρια…Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα.
Θελω όμως να δώσω και τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα του Πευκοχωριου για τη σημερινή εμφάνιση τους και για τη νίκη τους.”

screenshot_7