Βαθιά ανάσα για τον Παναιτωλικό,νίκησε με 1-0 στη Βέροια

 

Το γκολ του Λούκας Βιγιαφάνες στο 12΄ έδωσε πολύτιμο «τρίποντο» στον Παναιτωλικό, ο οποίος νίκησε με 1-0 στη Βέροια για τη 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Σε δύσκολη θέση, πλέον, η ομάδα της Ημαθίας.

Πώς έπαιξαν

Ο υπηρεσιακός Νίκος Καραμπιμπέρης επέλεξε σχηματισμό 4-2-3-1 για τη Βέροια, με βασικό τερματοφύλακα τον Καντιμοίρη και δίδυμο στόπερ τούς Όστοϊτς και Μαραγκό. Αριστερά στην άμυνα των γηπεδούχων έπαιξε ο Μαλόν, δεξιά ο Γιαννούλης, με τους Μπατιόν και Άρτσε ν΄ αποτελούν τους αμυντικούς μέσους της ομάδας της Ημαθίας. Ο Καϊκούτ ήταν ο μοναδικός προωθημένος και οι Γεωργιάδης, Ναζλίδης και Μαγέφσκι τα μεσοεπιθετικά στηρίγματά του.

Ο Γιάννης Ματζουράκης διέλεξε σύστημα 4-2-3-1 για τον Παναιτωλικό, με τον Κυριακίδη κάτω από τα δοκάρια, δεξιό μπακ τον Μύγα, αριστερό τον Κέβιν Γκαρσία και τους Μάκο και Κούσα στο κέντρο της άμυνας. Πάουλο και Παπάζογλου αποτέλεσαν τα δύο αμυντικά χαφ του συλλόγου του Αγρινίου, με τον Μαρκόβσκι να είναι η αιχμή του δόρατος των φιλοξενούμενων. Πίσω του έπαιξαν, με διάταξη από τα δεξιά προς τα αριστερά, οι Κάπελ, Ρουσκουγιέδα και Βιγιαφάνες.

Οι συνθέσεις

Βέροια (Νίκος Καραμπιμπέρης / 4-2-3-1): Καντιμοίρης – Μαλόν, Όστοϊτς, Μαραγκός, Γιαννούλης – Μπατιόν, Άρτσε – Γεωργιάδης (61΄ Νέτο), Ναζλίδης, Μαγέφσκι (69΄ Κόλα) – Καϊκούτ.

Παναιτωλικός (Γιάννης Ματζουράκης / 4-2-3-1): Κυριακίδης – Μύγας, Μάκος, Κούσας, Κέβιν – Πάουλο (92΄ Βασιλούδης), Παπάζογλου – Κάπελ (69΄ Ουάρντα), Ρουσκουγιέδα (83΄ Αλεξίγιεβιτς), Βιγιαφάνες – Μαρκόβσκι.http://www.novasports.gr/