Βγαίνει σε… DVD το sex tape της Τζένιφερ Λόπεζ με τον πρώην σύζυγό της

 

Πλάνα της Τζένιφερ Λόπεζ μόνο με τα εσώρουχα και σε ερωτικές περιπτύξεις κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος, υπόσχεται συνεργάτης του πρώην συζύγου της Λατίνας σταρ, ανακοινώνοντας την κυκλοφορία ενός sex tape σε… DVD!

«Θα βγάλουμε ένα DVD και θα δώσουμε στη δημοσιότητα πλάνα. Υπάρχει ένα αποκαλυπτικό βίντεο με την Τζένιφερ με χωρίς ρούχα και σε σεξουαλικές καταστάσεις, ειδικά από το ξενοδοχείο όπου πέρασαν τον μήνα του μέλιτος», δήλωσε, στο περιοδικό «In Touch Weekly», ο Εντ Μέγιερ, συνεργάτης του πρώτου συζύγου της τραγουδίστριας, Οχάνι Νοά.

Η 46χρονη ντίβα και ο Οχάνι υπήρξαν παντρεμένοι για 11 μήνες το 1997, ενώ βρέθηκαν αντιμέτωποι στα δικαστήρια, τόσο για το sex tape, όσο και για την επιθυμία του Κουβανού να εκδώσει βιβλίο με «πιπεράτες» λεπτομέρειες της κοινής τους ζωής.

Πριν από περίπου έξι χρόνια, η Τζένιφερ κατέφυγε στη Δικαιοσύνη και πέτυχε την αναστολή της κυκλοφορίας του βίντεο, το οποίο μαγνητοσκόπησε ο ίδιος ο πρώην σύζυγός της και σκόπευε να το βγάλει στην αγορά, υπό τον τίτλο «Πως παντρεύτηκα την Τζένιφερ Λόπεζ: Η ιστορία της J-Lο και του Οτζάνι Νόα» («How I Married Jennifer Lopez: The J-Lo and Ojani Noa Story»). Ωστόσο, ο Οχάνι και ο συνεργάτης του φαίνεται πως έχουν βρει ένα «παραθυράκι» στο νόμο για να κυκλοφορήσουν τα «πικάντικα» πλάνα που υπόσχονται.

Η Τζένιφερ και ο Οχάνι γνωρίστηκαν στο Μαϊάμι, όταν εκείνος εργαζόταν ως σερβιτόρος. Μετά από λίγους μήνες σχέσης, τον Φεβρουάριο του 1997, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Αν και πήραν διαζύγιο μετά από 11 μήνες, παρέμειναν φίλοι, ενώ τον Απρίλιο του 2002 η τραγουδίστρια του ανέθεσε το εστιατόριό της, «Madres». Κάθε σχέση μεταξύ τους διακόπηκε την ίδια χρονιά, όταν η 46χρονη σταρ τον απέλυσε, υποχρεώνοντάς τον να υπογράψει συμφωνία εμπιστευτικότητας.

Το πρώην ανδρόγυνο βρέθηκε πρώτη φορά στα δικαστήρια το 2007, όταν εκείνος προανήγγειλε ότι θα εκδώσει βιβλίο με λεπτομέρειες του έγγαμου βίου. Η Λόπεζ κέρδισε το δικαστήριο, καθώς η κυκλοφορία του βιβλίου απαγορεύτηκε και η ίδια πήρε 415.000 ευρώ ως αποζημίωση, αλλά και όλα τα χειρόγραφα του Οχάνι.

Το 2009, οι δυό τους βρέθηκαν ξανά στα δικαστικά έδρανα, αυτή τη φορά για το επίμαχο sex tape. Λέτε τώρα να τριτώσει;

Πηγή: star.gr