ΒΙΑ – ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ: Έξω από το Σχολείο, το γήπεδο, την κοινωνία

norachism-640x360

 

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός με σειρά εκδηλώσεων, πρωτοβουλιών, παρεμβάσεων, επιδιώκει να εκφράσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεσή της στη ΒΙΑ και τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ. Στην προσπάθειά της αυτή βρήκε πολύτιμο συνεργάτη και αρωγό τις Διευθύνσεις όλων των βαθμίδων της Εκπαίδευσης, πραγματοποιώντας δεκάδες επισκέψεις σε Σχολεία, διοργανώνοντας εκδηλώσεις και ενημερώνοντας τους μαθητές.

Τα αποτελέσματα αυτής της μακρόχρονης και επίμονης πρωτοβουλίας και σειράς δράσεων, είναι ορατά. Όλοι μας νιώθουμε υπερήφανοι για τη συμπεριφορά των φιλάθλων μας και το κλίμα που δημιουργείται στους αγώνες της ομάδας μας.

Η προσπάθεια συνεχίζεται και με την ολοκλήρωση του εφετινού πρωταθλήματος της Super League, θέλουμε να στείλουμε παντού το μήνυμα:

 

“ΒΙΑ – ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ: Έξω από το Σχολείο, το γήπεδο, την κοινωνία”

 

Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνουμε εκδήλωση την Τρίτη 12 Μαΐου ώρα 10.00 π.μ. στο Γήπεδο Παναιτωλικού στην οποία θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 3.000 μαθητές Γυμνασίων – Λυκείων της περιοχής μας ενώνοντας τη φωνή μας και διατρανώνοντας την αντίθεσή μας σε κάθε φαινόμενο Βίας ή Ρατσισμού.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει αγώνες ποδοσφαίρου τους οποίους θα πάρουν μέρος η Επαγγελματική ομάδα του Παναιτωλικού, η ομάδα Κ17, Μικτή ομάδα αποτελούμενη από μαθητές Λυκείων και η ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου, η οποία αναδείχτηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδας, στο Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα.

Κάθε Γυμνάσιο και Λύκειο θα συμμετέχει με δικά του πανό και συνθήματα, κάνοντας το ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΟΡΤΗ και στέλνοντας το μήνυμα ότι η Βία και ο Ρατσισμός, πρέπει να αποβληθούν οριστικά από το Σχολείο, το γήπεδο, την κοινωνία.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

10.00: Τελετή έναρξης – Παρέλαση ομάδων

          

10.15: 1ος αγώνας: Κ17 του Παναιτωλικού – 1ο ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου.

 

10.45: Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα

 

11.00: 2ος αγώνας: Μικτή ομάδα των Λυκείων Αγρινίου – νικητής 1ου αγώνα

 

11.30: Εκτελέσεις πέναλτι από κληρωθέντες μαθητές στους τερματοφύλακες της ΠΑΕ Παναιτωλικός

 

11.45: 3ος αγώνας: Επαγγελματική ομάδα της ΠΑΕ Παναιτωλικός – 1ο ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου

 

12.15: Βράβευση ομάδας 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου που στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος από την Διοίκηση της ΠΑΕ Παναιτωλικός

Κλήρωση δώρων και αναμνηστικών ανάμεσα στους θεατές.

 

12.30: Λήξη της εκδήλωσης