Βιγιαφάνιες: «Τιμητικό το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού»

Βιγιαφάνιες: «Τιμητικό το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού»Θετικότατος στο να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Λούκας Βιγιαφάνιες.

Μιλώντας στο «panathinaikos24.gr», ο άσος του Παναιτωλικού δήλωσε κολακευμένος από το ενδιαφέρον των «πράσινων» και χαρακτήρισε τιμή το να σε θέλει μια μεγάλη ομάδα.

«Έχω ενημερωθεί από αυτά που διαβάζω. Δεν ξέρω κάτι. Δεν μου έχουν πει κάτι. Είμαι παίκτης του Παναιτωλικού τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι και εκεί έχω το μυαλό μου», είπε αρχικά ο Βιγιαφάνιες.

Ερωτώμενος, δε, για το περίπλοκο ιδιοκτησιακό του καθεστώς, εξήγησε: «Είμαι με δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι στον Παναιτωλικό. Μετά θα πρέπει να γυρίσω στην Ιντεπεντιέντε. Εκείνη έχει τα δικαιώματα μου. Το συμβόλαιό μου με την Ιντεπεντιέντε τελειώνει τον Δεκέμβριο που έρχεται».

Σχετικά με τις απαιτήσεις που θα προβάλλει ο αργεντίνικος σύλλογος, αν ο Παναθηναϊκός επιδιώξει να τον αγοράσει τώρα, ο Βιγιαφάνιες δήλωσε άγνοια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να ξέρω. Θα πρέπει να καλέσετε στην Αργεντινή και να ρωτήσετε την Ιντεπεντιέντε (σ.σ. γέλια)».

Όπως και να ‘χει πάντως, αντιμετωπίζει με μεγάλο ενδιαφέρον την προοπτική του να παίξει στον Παναθηναϊκό, απαντώντας σε σχετική ερώτηση: «Το ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες είναι πάντα τιμητικό. Όλοι θέλουν να παίξουν σε ομάδες με ιστορία. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω περισσότερα, γιατί δεν ξέρω περισσότερα. Δεν χειρίζομαι εγώ τις υποθέσεις».