Βόμβα! Έφεση από τον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα!

ImageHandler (2)

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας – όχι ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος! – άσκησε έφεση για την απαλλαγή της Βέροιας λόγω αμφιβολιών και ανοίγει ξανά την υπόθεση.

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της Βέροιας για το ματς με τον Ολυμπιακό, καθώς σήμερα ασκήθηκε έφεση από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Παναγιώτη Καρρά αφού… κατά σύμπτωση απουσίαζε ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος.

Υπενθυμίζουμε πως με απόφασή της η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας είχε απαλλάξει τη Βέροια από την κατηγορία για δωροδοκία και  αλλοίωση αποτελέσματος από το περιβόητο ματς με με τον Ολυμπιακό (3-0), λόγω αμφιβολιών. Για τον ίδιο λόγο είχε απαλλάξει και τους Αρβανιτίδη (πρόεδρος) και Λαναρή (γενικός διευθυντής).

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος είχε δικαίωμα έφεσης για την απόφαση και αυτή έγινε, όχι όμως από τον ίδιο, αλλά από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Παναγιώτη Καρρά.

Πλέον έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η έφεση έγινε για τα μάτια του κόσμου ή ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας θα δικάσει την υπόθεση επί της ουσίας ζητώντας και τις νέες καταθέσεις μεταξύ αυτών του Αλέξανδρου Καλογέρη, ο οποίος είχε επιβεβαιώσει τα λεγόμενα των Γεωργέα και Καλαϊτζίδη.

Η υπόθεση αναμένεται να πάρει δικάσιμο τις επόμενες μέρες για να εκδικαστεί στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ…

sdna.gr