«Βόμβα» στο Χόλιγουντ: Χωρίζουν Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ! Η διάσημη ηθοποιός υπέβαλε επισήμως αίτηση διαζυγίου

«Βόμβα» στο Χόλιγουντ: Χωρίζουν Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ!

Σαν «βόμβα» έσκασε σήμερα η είδηση ότι η Angelina Jolie έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον Brad Pitt. Σύμφωνα με το έγκυρο site ΤΜΖ, η ηθοποιός κατέθεσε την αίτηση της, τη Δευτέρα, αναφέροντας πως έχει αγεφύρωτες διαφορές με τον σύζυγό της.

Η Jolie, επίσης, κατέθεσε αίτημα να πάρει την επιμέλεια -τη φυσική, και όχι τη νομική, όπως διευκρινίζεται- των έξι παιδιών τους, ζητώντας από το δικαστή να επιτρέψει στον διάσημο ηθοποιό να επισκέπτεται τα παιδιά, διευκρινίζει ο ιστότοπος ΤΜΖ.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της ηθοποιού η Angelina, δεν συμφωνούσε με τον τρόπο που ήθελε ο σύζυγός της να μεγαλώνει τα παιδιά τους και αρκετές φορές είχαν συγκρουστεί γι’ αυτό το θέμα. Χαρακτηριστικά, μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η Jolie είναι πολύ «εκνευρισμένη» με τον Pitt για το ζήτημα αυτό.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Jolie δεν ζητά διατροφή ή κάποια συζυγική υποστήριξη από τον Brad Pitt.

Το ζευγάρι χωρίζει έπειτα από δύο χρόνια γάμου και 12 χρόνια σχέσης. Η τελευταία τους δημόσια εμφάνιση ήταν τον Ιούλιο, όταν είχαν βγει για φαγητό στα γενέθλια των διδύμων τους, Knox και Vivienne, στο West Hollywood.

Ο δικηγόρος της πασίγνωστης πρωταγωνίστριας επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του ότι η Jolie κατέθεσε πράγματι αίτηση διαζυγίου.

«Η απόφαση αυτή ελήφθη με στόχο να παραμείνει υγιής η οικογένειά της. Η ίδια δεν θα προβεί σε δηλώσεις και ζητάει να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα της οικογένειά της αυτή την χρονική στιγμή» ανέφερε ο κ. Ρόμπερτ Όφερ.

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού με τα δίδυμα του τον Ιούλιο