Βet-on-arme.com: Προγνωστικά στοιχήματος Τετάρτης και Πέμπτης (22/23-07)

unnamed-29-300x142-300x142

Ένα πλούσιο Ευρωπαϊκό διήμερο μας περιμένει, αφού διαξάγονται οι ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού γύρου σε Champions League και Europa League και φυσικά επιλογές υπάρχουν πολλές.

Μια από τα ίδια και την Τετάρτη, με πολλά φαβορί να υπάρχουν στο πρόγραμμα, κάνοντας το έργο μας, κάπως πιο δύσκολο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22-07-2015

  1. Αστάνα – Μάριμπορ: Αρκετά κλειστό ήταν το πρώτο ματς στην Σλοβενία, με την Μάριμπορ να κερδίσει δύσκολα με 1-0. Σαφώς και δεν έχει κανέναν λόγο να ρισκάρει στον επαναληπτικό, ενώ δεδομένο είναι το πρόβλημα στο σκοράρισμα για την Αστάνα από το Καζακστάν. Λογικό το under 2,5 στο 1,45 από τον ΟΠΑΠ και 1,60 από την Sportingbet.

Ρούνταρ Πλέβλια – Κάραμπαγκ: Μεγάλη μάχη αναμένεται στο Μαυροβούνιο, αφού το 0-0 πριν μία εβδομάδα άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τα καλά. Η ποιότητα και η εμπειρία είναι όμως με το μέρος των φιλοξενούμενων και περιμένουμε έστω και οριακά ένα διπλό. Αυτή η επιλογή πληρώνει 2,05 στην Magicbet. ( Ο συγκεκριμένος αγώνας δεν συμπεριλαμβάνεται στο κουπόνι του ΟΠΑΠ)

ΠΕΜΠΤΗ 23-07-2015

Βραδιά Europa League, με τον ΠΑΟΚ να παίζει την πρόκριση, ενώ στοιχηματικά υπάρχει και επιλογή.

  1. ΠΑΟΚ – Λοκομοτίβα Ζ.: Το 2-1 της Λοκομοτίβα στον πρώτο αγώνα αποτελεί μαγική εικόνα για όσους παρακολούθησαν τον αγώνα, με τον ΠΑΟΚ να χάνει πολλές κλασικές ευκαιρίες για κάτι καλύτερο. Με την ώθηση της Τούμπας μπορεί να βάλει τα γκολ που χρειάζεται και το over 2,5 δείχνει επίσης πιθανό. Στο 1,65 από τον ΟΠΑΠ και 1,80 από τον Stoiximan.
  2. Λίνφιλντ – Σπάρτακ Τρνάβα: Μπορεί η Σπάρτακ Τρνάβας να παίζει ανοιχτά, όμως αυτή την φορά δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να ανοιχτεί, μετά το νικηφόρο 2-1 του πρώτου αγώνα. Θα το πάει προσεχτικά, ώστε στο τέλος να πανηγυρίσει αυτή την πρόκριση. Under 2,5 στο 1,70 από τον ΟΠΑΠ και 1,87 στην 2win.

Διαβάστε στο www.bet-on-arme.com τις αναλύσεις των κορυφαίων πρωταθλημάτων, προγνωστικά για το πάμε στοίχημα αλλά και στατιστικά και βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων!