Βet-on-arme.com: Προγνωστικά στοιχήματος Τετάρτης και Πέμπτης (8/9-Ιουλίου)

unnamed-29-300x142

Τριήμερο με επαναληπτικούς των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων το συγκεκριμένο, έχοντας αρκετά παιχνίδια στο κουπόνι, κυρίως την Πέμπτη, ενώ διεξάγεται και πάλι εμβόλιμη αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08-07-15

Την Τετάρτη ξεχωρίζουν οι αγώνες στην Α’ Βραζιλίας, όπου διεξάγεται σχεδόν όλη η αγωνιστική.

  1. Φιγκεϊρένσε – Τζόινβιλ: Βρήκε την φόρμα της πλέον η Φιγκεϊρένσε και με δύο διαδοχικές νίκες έχει ξεφύγει κάπως από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Απέναντι στην Τζόινβιλ έχει την ευκαιρία να συνεχίσει το σερί της και ο άσος πληρώνει 1,65 στον ΟΠΑΠ και 1,75 στην Magicbet.
  2. Ιντερνασιονάλ – Φλαμένγκο: Ακόμη ένας άσος από την Βραζιλία, όπου η Ιντερνασιονά είναι στα κάτω της και έχει μεγάλη ανάγκη τους τρεις βαθμούς της νίκης. Πρωτίστως θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της κόντρα σε μια Φλαμένγκο, που δεν αποτελεί κάτι το ιδιαίτερο. Προβάδισμα στον άσο του 1,60 από τον ΟΠΑΠ και 1,75 της Sportingbet.

ΠΕΜΠΤΗ 09-07-15

Πολλά τα ματς του Europa League την Πέμπτη, όμως το ενδιαφέρον είναι μικρό λόγω των αποδόσεων, που μας αποτρέπουν από μεγάλο ποντάρισμα.

  1. Καϊράτ – Ερυθρός Αστέρας: Θύμα έκπληξης έπεσε στο πρώτο ματς ο Ερυθρός Αστέρας και το εις βάρος του 2-0 τον φέρνει με την πλάτη στον τοίχο. Στο Καζακστάν πρέπει να κυνηγήσει ένα γρήγορο γκολ και στην συνέχεια να εξακολουθεί να ελπίζει. Εμείς θα ρισκάρουμε στο διπλό, που πληρώνει 2,50 στον ΟΠΑΠ και 2,84 στην 2win.
  2. Έλφσμποργκ – Λάχτι: Το 2-2 του πρώτου ματς δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα στην Έλφσμποργκ, που όμως η άμυνα την προδίδει αρκετά συχνά είναι αλήθεια, όπως και στο πρωτάθλημα. Οι Φινλανδοί από την άλλη πλευρά είναι αναγκασμένοι να σκοράρουν, οπότε περιμένουνε εκ’ νέου πολλά γκολ στην αναμέτρηση και την εμφάνιση του over 2,5. Στο 1,75 από τον ΟΠΑΠ και 1,80 στον Stoiximan.

Διαβάστε στο www.bet-on-arme.com τις αναλύσεις των κορυφαίων πρωταθλημάτων, προγνωστικά για το πάμε στοίχημα αλλά και στατιστικά και βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων!