Γιάννης Μόρτζος: Δίνει μάχη στην Εντατική!

mortzos-614x378

Βρίσκεται υπό μηχανική υποστήριξη έπειτα από μια καρδιολογική επέμβαση ρουτίνας…

Ένας από τους πιο συμπαθείς ηθοποιούς του θεάτρου και της τηλεόρασης -τον απολαύσαμε σε σίριαλ όπως το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή”, “Το χρώμα του φεγγαριού”, “Το σόι μας”-, δίνει μεγάλη μάχη στη μονάδα εντατικής θεραπείας ιδιωτικού νοσοκομείου των νοτίων προαστίων. Ο Γιάννης Μόρτζος, που πριν από περίπου τρεις εβδομάδες μπήκε στο νοσοκομείο για μια εγχείρηση ρουτίνας by pass, νοσηλεύεται διασωληνωμένος από τη στιγμή που βγήκε από το χειρουργείο μέχρι σήμερα.

«Ο Γιάννης δεν είχε κάποιο εμφανές πρόβλημα με την καρδιά του, απλώς σε μια καρδιολογική εξέταση του βρήκαν μία αρτηρία φραγμένη και του συνέστησαν προληπτικά να κάνει την απαραίτητη χειρουργική διαδικασία του by pass», δηλώνει, στην εφημερίδα «Espresso», άτομο από το περιβάλλον του ηθοποιού.

«Εδώ και 17 μέρες που έχει βγει από το χειρουργείο είναι σαν ζωντανός – νεκρός, αφού βρίσκεται στον αναπνευστήρα, σε μηχανική υποστήριξη και δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον», τονίζει η ίδια πηγή.

Στο πλευρό του ηθοποιού βρίσκεται νηχθημερόν η σύζυγός του, η επίσης γνωστή ηθοποιόςΓιούλη Ζήκου, ελπίζοντας πλέον σε ένα θαύμα.

zappit.gr