Γρ. Αλεξόπουλος: «Ευ αγωνίζεσθαι» στην Νόρα Δράκου

unnamed (2)

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος για την πατρινή πρωταθλήτρια Νόρα Δράκου δήλωσε:

«Τα θερμά συγχαρητήρια μου στην Πατρινή πρωταθλήτρια μας Νόρα Δράκου για την μεγάλη κολυμβητική της επιτυχία και την αγωνιστική της προσπάθεια στον τελικό  του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου στο Καζάν.

Σε χαλεπούς καιρούς, όπου δυστυχώς οι πρωταθλητές μας έχουν πενιχρή κρατική οικονομική στήριξη, οι προσπάθειες που καταβάλλονται και οι διακρίσεις που κατακτώνται έχουν ιδιαίτερη σημασία.  

Τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στην οικογένεια και στον προπονητή της  που στηρίζουν το δύσκολο έργο της πρωταθλήτριας στον υγρό στίβο.   

Για όλους εμάς, οι διακρίσεις της συντοπίτισσας μας και το αθλητικό ιδεώδες που επάξια εκπροσώπησε  είναι ένα μεγάλο παράδειγμα, ότι με μεθοδική δουλειά, προσήλωση στο στόχο και πάνω απ’ όλα πίστη στις δυνάμεις μας, μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφή . Ωστόσο η στήριξη της πολιτείας είναι απαραίτητη καθότι το πρωταθλητικό πρόγραμμα έχει και υψηλές οικονομικές απαιτήσεις.

Προσωπικά, στην κολυμβήτρια μας να ευχηθώ το «ευ αγωνίζεσθαι» να είναι προπομπός  και συνοδοιπόρος στις υψηλές επιδόσεις  νέες επιτυχίες της στον υγρό στίβο καθ’ όλη την αθλητική σας σταδιοδρομία».