Γ.Παπαναστασίου: Το ΕΛΛΗΝΙΣ είναι κέντρο πολιτισμού

Ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου και η Αντιδήμαρχος και πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Μαρία Παπαγεωργίου  παραχώρησαν νωρίτερα,σήμερα το απόγευμα   συνέντευξη τύπου για την έναρξη  των προβολών  του θερινού  Δημοτικού Κινηματογράφου «ΕΛΛΗΝΙΣ».

Ανοίγοντας τη συνέντευξη τύπου ο δήμαρχος του Αγρινίου Γ.Παπαναστασίου επεσήμανε πως <<Ο θερινός κινηματογράφος είναι κέντρο πολιτισμού.Είναι ένας μικρός χώρος φεστιβάλ.Το φεστιβάλ είναι γιορτή.Μια γιορτή αναγκαία από τη σκληρή καθημερινότητα , μία φυγή προς το όνειρο .
Σε πείσμα των καιρών , ευελπιστούμε πως το ΕΛΛΗΝΙΣ θα αποτελέσει το αγαπημένο καλοκαιρινό στέκι των δημοτών αλλά και των επισκεπτών της πόλης».

Από τη πλευρά της η κ.Μαρία Παπαγεωργίου, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού μιλώντας για τον χώρο τόνισε:

«ΕΛΛΗΝΙΣ μια ανάμνηση από τα παλιά .Χώρος συνυφασμένος με την ιστορία της πόλης, ρομαντικός ,νοσταλγικός, γεμάτος γοητεία, πλημμυρισμένος από κισσούς και αρώματα από αγιόκλημα και γιασεμί.

Καλούμε όλους να απολαύσουμε όμορφες βραδιές σινεφίλ»

Στην έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου παραβρέθηκε   ο γνωστός  σκηνοθέτης, συγγραφέας και ηθοποιός Νίκος Καλογερόπουλος και με  το αστείρευτο χιούμορ του  χάρισε μια βραδιά μοναδική μιας παρουσιάσε το βιβλίο του  ”ΟΙ ΑΛΟΓΟΜΥΓΕΣ”

το οποίο περιέχει και 140 τραγούδια ενώ αργότερα

προβλήθηκε η ταινία του ”ΟΙ ΙΠΠΕΙΣ ΤΗΣ ΠΥΛΛΟΥ”.