Δήλωση του Δημάρχου Ναυπακτίας σχετικά με τις πρόσφατες πλημμύρες και την προσπάθεια επούλωσης των πληγών

loukopoulos

Ο Δήμος Ναυπακτίας συνεχίζει την μάχη για να γιατρέψει τις πληγές από τις πρόσφατες πλημμύρες. Η χθεσινή επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης βοήθησε σημαντικά στην οργάνωση της δουλειάς μας. Σε συνεργασία με την Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και την Αντιπεριφερειάρχη προσπαθούμε να οργανώσουμε την αποζημίωση των πληγέντων και την αποκατάσταση των ζημιών στο Δήμο μας που έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Στην σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο και στην επιτόπια επίσκεψη στην Χάλκεια συζητήθηκαν όλα τα παραπάνω.
Ευχαριστώ προσωπικά τον Υπουργό και την Αντιπεριφερειάρχη, αλλά και τους υπαλλήλους και αιρετούς του Δήμου και ειδικά όσους εμπλέκονται με την πολιτική προστασία για την συμβολή τους. Ευχαριστώ επίσης τους πληγέντες δημότες μας για την υπομονή και την κατανόηση που επέδειξαν τις ώρες της καταστροφής.

Δυστυχώς ένα ατυχές περιστατικό εκτόπισε αυτή την προσπάθεια από την επικαιρότητα. Η κόπωση των ημερών οδήγησε σε μια στρεβλή εικόνα για τα τεκταινόμενα. Η διαμαρτυρία του Αντιδημάρχου κ. Κοτσανά στην είσοδο του Δημαρχείου δεν συνάδει με την πρόθεση καλής συνεργασίας που θέλει να έχει η δημοτική αρχή με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και αδικεί και την δική του προσπάθεια.
Τέτοια περιστατικά δεν έχουν την έγκρισή μου, δεν συνάδουν με την προσωπική μου πορεία ούτε και με την μέχρι σήμερα παρουσία του Αντιδημάρχου.

Τα προσπερνάμε και συνεχίζουμε την προσπάθεια.