Δείτε το πρώτο κινητό που φτιάχτηκε αποκλειστικά για τις καλύτερες selfie φωτογραφίες!

081ed38a666789e4af167c472db5e869_XL.jpg,qt=1433254196.pagespeed.ce.cpxWYd2AzO

Δεδομένης της φρενίτιδας με τις φωτογραφίες selfie, πρώτα ήρθε το selfie stick και τώρα, μια ταϊβανέζικη εταιρεία προωθεί ένα νέο τηλέφωνο που ειδικεύεται αποκλειστικά στη λήψη selfies και το οποίο ονομάζεται… «Selfie»!

Η Asus στο πλαίσιο της Computex 2015 ανακοίνωσε το ZenFone Selfie, το πρώτο smartphone της που φιλοδοξεί να κερδίσει το ενδιαφέρον ενός πιο νεανικού κοινού που ψάχνει για ένα καλό selfie phone.

http://phonegyaan.com/wp-content/uploads/2015/05/Desktop63.jpg

Το ZenFone Selfie ρίχνει το βάρος στην κάμερα, για αυτό τόσο ο μπροστινός όσο και ο κύριος σένσορας θα χαρίζουν ποιοτικές φωτογραφίες που θα φτάνουν τα 13 MPixels! Οι συγκεκριμένοι σένσορες θα φέρουν τη σφραγίδα της Toshiba, ενώ μάλιστα η μπροστινή κάμερα θα διαθέτει λειτουργία laser autofocus, που θα αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο το φωτογραφικό αποτέλεσμα.

http://s3.amazonaws.com/digitaltrends-uploads-prod/2015/06/Asus-ZenFone-Selfie.jpg

Η κυρίως κάμερα του ASUS ZenFone Selfie έχει διάφραγμα φακού f/2.0 και laser auto-focus για όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Asus, το ZenFone Selfie θα είναι μάλλον μεγάλο σε διαστάσεις, καθώς θα προσφέρει μία οθόνη 5.5 ιντσών τεχνολογίας IPS Full HD. Θα κυκλοφορήσει σε διάφορα χρώματα, με την Asus όμως να μην αναφέρει τίποτα για το πόσο θα στοιχίζει.

http://cdn.pocket-lint.com/r/s/628x/assets/images/phpkleite.jpg

newmoney.gr