Δείτε το ψηφοδέλτιο της Συνεργασίας Εργαζομένων Π.Δ.Ε

%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b7%cf%82-4

Εκλογές ανάδειξης εκπροσώπων των εργαζομένων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο και το συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, ώρα 8.00 – 17.00.

            Ψήφισε – στήριξε: 

  Στους μόνιμους (κοινό ψηφοδέλτιο σε Αιτωλοακαρνανία, Ηλεία και Αχαΐα)   

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Π.Δ.Ε.

              (ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ)

  • ΛΙΑΠΗ ΜΙΛΤΙΑΔΗ (ΜΙΛΤΟ) ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (ΡΟΥΛΑ) ΑΧΑΙΑ
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΗΛΕΙΑ
  • ΧΗΡΑ- ΓΚΟΥΜΑ ΜΑΓΔΑΔΗΝΗ (ΜΑΓΔΑ) ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ 

 

 Στους ΙΔΑΧ  (μεμονωμένη υποψήφια)                                         

  • ΓΙΑΝΝΑΚΙΤΣΙΔΟΥ ΟΛΓΑ

         ΑΧΑΙΑ

 

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

 

Παρασκευή 18/11/2016 από 8:00πμ έως 5:00μμ

 

Ψηφίζουμε  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Π.Δ.Ε.

                              (στηρίζεται από το ΠΑΜΕ)

 

Συναδέλφισσα, συνάδελφε,

Όλοι εμείς που βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά, που βλέπουμε να «ψαλιδίζουν» καθημερινά τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας, έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε.

Σήμερα υπάρχει αρκετή πείρα στους εργαζόμενους!

Είναι αλήθεια ότι, δοκιμάστηκαν μια σειρά επιλογές που υποτίθεται πως θα έδιναν λύση στα λαϊκά προβλήματα ή έστω θα ανέκοπταν τη σφοδρή επίθεση των επτά τελευταίων χρόνων. Εναλλάχθηκαν κυβερνήσεις όλων των αποχρώσεων. Έγινε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Ζήσαμε τη φαρσοκωμωδία της «σκληρής διαπραγμάτευσης».

Η αντιλαϊκή επίθεση δεν ανακόπηκε, αντίθετα δυνάμωσε,

γιατί παραμένουν οι αιτίες που γεννούν την καπιταλιστική οικονομική κρίση και τις αντιλαϊκές πολιτικές

 

Η οργή και η αγανάκτηση απέναντι στα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης χρειάζεται να μετατραπεί σε δύναμη αγώνα, με οργάνωση στους συλλόγους – σωματεία, με  ενότητα των εργαζομένων και λαϊκή συμμαχία.

  • Αγώνας τώρα για την ανάκτηση των απωλειών που είχαμε τα χρόνια της κρίσης!
  • Αγώνας για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας!
  • Αγώνας για την ανατροπή κάθε αντιλαϊκής πολιτικής!

 

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!

 

  • Με το ΣΥΡΙΖαίικο παραμύθι της «δίκαιης ανάπτυξης» όπου «οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους για τις μεγάλες μέρες που πρόκειται να έρθουν».
  • Με την πολιτική της κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που «ματώνει» το λαό για να εξασφαλίσει ζεστό χρήμα, κίνητρα και φοροαπαλλαγές προς το μεγάλο κεφάλαιο.
  • Με τις κάλπικες αντιπαραθέσεις κυβέρνησης και ΝΔ, ενώ όλοι μαζί έχουν ψηφίσει τα προαπαιτούμενα του 3ου Μνημονίου.
  • Με το ψέμα και την κοροϊδία ότι χρειάζεται να δείξουμε ανοχή στα αντιλαϊκά μέτρα (παλιά και νέα) στο όνομα της «δίκαιης ανάπτυξης που έρχεται»
  • Με την πλήρη κατάργηση των Οικονομικών Υπηρεσιών των Περιφερειακών Ενοτήτων και την υποβάθμιση των υπολοίπων υπηρεσιών που οδηγούνται στην ιδιωτικοποίηση

 

Συναδέλφισσα, συνάδελφε,

Αξιοποίησε τις αρχαιρεσίες για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια. Ψήφισε με κριτήριο όλα όσα αφορούν τη ζωή και τα δικαιώματά σου.

 

Είναι γνωστό ότι το θεσμικό – νομικό πλαίσιο των Υπηρεσιακών Συμβουλίων κινείται στα πλαίσια των αποφάσεων και της πολιτικής που χαράσσουν κάθε φορά το κράτος και οι κυβερνήσεις, κινείται στα πλαίσια του αντιδραστικού Δημοσιοϋπαλληλικού Κώδικα.

Ετοιμάζουν νέο γύρο επίθεσης: Απελευθέρωση απολύσεων και αύξηση του ορίου από το 5% στο 10%! Εφαρμογή του ν. Βερναρδάκη για απολύσεις στο Δημόσιο για όσους αξιολογούνται από 0 – 24 (ν. 4369/2016). Συλλογικές συμβάσεις εργασίας στο Δημόσιο με παραπέρα μισθολογική καθήλωση, πάγωμα μισθολογικών κλιμακίων, κατάργηση εφάπαξ, κατάργηση όσων επιδομάτων έχουν απομείνει, σφαγή στα προνομιακά επιδόματα! Παραπέρα επέκταση των ευέλικτων μορφών απασχόλησης δηλαδή της δουλειάς λάστιχο με 300 – 400 ευρώ μισθό!

Με κυβερνήσεις ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, αλλά και με κυβέρνηση «πρώτη φορά αριστερά» αποδεικνύεται ότι το κράτος έχει συνέχεια στην υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής και για αυτόν το λόγο αξιοποιούνται και τα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

Η μειοψηφική παρουσία εκπροσώπων των εργαζομένων δεν αλλάζει αυτό τον αντιλαϊκό χαρακτήρα των Υπηρεσιακών Συμβουλίων. Ο έλεγχος και η παρέμβαση των εργαζομένων μέσα σε αυτά και συνολικά στα κρατικά όργανα,  μπορεί να γίνει μόνο με όρους μαζικού κινήματος,  με έγκαιρη και καθολική ενημέρωση των εργαζομένων συναδέλφων για το τι συζητιέται στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο, για την κατάργηση του απόρρητου και της αδιαφάνειας στην πράξη.

Βασικό κριτήριο ψήφου και για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια,  κατά τη γνώμη μας, είναι ποιο κίνημα μπορεί να αντιπαλέψει και να ανατρέψει την αντιλαϊκή πολιτική.

Ένα κίνημα που:

  • Θα δίνει ανυποχώρητο αγώνα για την κάλυψη των απωλειών των εργαζομένων και την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών τους.
  • Θα είναι δύναμη ανατροπής κάθε αντιλαϊκής πολιτικής και όχι πρωταγωνιστής και στήριγμα στην εναλλαγή αντιλαϊκών κυβερνήσεων.

Συναδέλφισσα, συνάδελφε,

 

Έχεις αρκετή πείρα και  δύναμη! Αξιοποίησέ την! Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου!

Δίνουμε μαζί τη μάχη της ενημέρωσης, της οργάνωσης της πάλης, της αλληλεγγύης. Αξιοποιούμε κάθε παρέμβαση, κάθε κινητοποίηση, κάθε διαδικασία, ακόμα και αυτήν των αρχαιρεσιών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

Στις εκλογές ανάδειξης εκπροσώπων των εργαζομένων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο και το συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, από ώρα 8.00 – 17.00, που θα διεξαχθούν

Στο Μεσολόγγι: Στη μικρή αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας.

Στην Πάτρα : Στην αίθουσα συνεδριάσεων του περιφερειακού καταστήματος, Πανεπιστημίου 254 (κτήριο Β) της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας.

Στον Πύργο: Στο ισόγειο του Πολυλειτουργικού Κέντρου (μικρό συνεδριακό) της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

 

Ψήφισε – στήριξε:  

στους μόνιμους  à   ΛΙΑΠΗ ΜΙΛΤΙΑΔΗ (ΜΙΛΤΟ)                    ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

                                ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (ΡΟΥΛΑ)             ΑΧΑΙΑ

                                ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ                                   ΗΛΕΙΑ

                                ΧΗΡΑ- ΓΚΟΥΜΑ ΜΑΓΔΑΔΗΝΗ (ΜΑΓΔΑ)   ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ 

                                  (ενιαίο ψηφοδέλτιο σε Αιτωλοακαρνανία, Ηλεία και Αχαΐα)                                                                                                                                                                                      

 

     στους ΙΔΑΧ  à    ΓΙΑΝΝΑΚΙΤΣΙΔΟΥ ΟΛΓΑ                                 ΑΧΑΙΑ

                                     (μεμονωμένη υποψήφια)