Δεν… βρέθηκε εκλεκτός για την Κέρκυρα!

aok-flagggg_0_0

Χωρίς αποτέλεσμα η σύσκεψη της Κέρκυρας για το θέμα του προπονητή. Μοιρασμένες οι πιθανότητες για τους τρεις υποψήφιους.

Τρίωρη σύσκεψη πραγματοποίησαν οι άνθρωποι της Κέρκυρας, στην οποία συζητήθηκαν όλα τα θέματα, με πρώτο αυτό του προπονητή. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι έπεσαν τα ονόματα των τριών υποψηφίων, όμως όλοι είχαν να πουν κάτι διαφορετικό για τους Σάκη Τσιώλη, Μάκη Χάβο και Δημήτρη Ελευθερόπουλο, με αποτέλεσμα να μην ξεχωρίσει κάποιο όνομα.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ από εδώ και πέρα θα επεξεργαστούν όλα τα στοιχεία και όσα ακούστηκαν στο Δ.Σ. Με ξεκάθαρη πρόθεσή του, μέσα στις επόμενες ημέρες και το αργότερο μέχρι την Τετάρτη να έχουν καταλήξει στον εκλεκτό για την αντικατάσταση του Μιχάλη Γρηγορίου. Με τα νέα δεδομένα, πάντως, οι πιθανότητες να είναι μοιρασμένες.

Κατά τα άλλα, ο μεταγραφικός σχεδιασμός των «Φαιάκων» είναι σε πλήρη εξέλιξη, αφού ήδη με κάποιους ποδοσφαιριστές υπάρχει καταρχήν συμφωνία και μένει το «οκ» του νέου τεχνικού για να τελειώσουν οι πρώτες προσθήκες. Παράλληλα, υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις παικτών, με τους οποίους η ομάδα είναι σε συζητήσεις και βρίσκονται…. κοντά στην Κέρκυρα. Οι άνθρωποι του συλλόγου, πάντως, ελπίζουν πως μέχρι το τέλος του μήνα, όταν και ξεκινούν τα εργομετρικά, θα έχει κλείσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ.

gazzetta.gr