Δεν… καθάρισε η Καλλιθέα

1145179

Παράταση στην αγωνία στην υπόθεση της παραμονής στον Νότο, καθώς με τον Παναιγιάλειο και την Καλλιθέα να έχουν μικρό προβάδισμα έναντι της Ερμιονίδας. Έπεσε και τυπικά ο Ηρακλής Ψαχνών.

Παναιγιάλειος – Ερμιονίδα 2-0
Μεγάλο βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία, πραγματοποίησε ο Παναιγιάλειος, που επικράτησε της Ερμιονίδας με 2-0, ρίχνοντας στο… καναβάτσο την ομάδα από το Κρανίδι, που πλέον δεν έχει στο χέρι της την σωτηρία.

Η «μαύρη θύελλα» μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 13′ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Φουρτάδο, που ύστερα από ωραία εκτέλεση κόρνερ του Μπουρλάκη, πήρε την κεφαλιά και έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού.

Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και… δικαιώθηκαν. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 28′, ο Νάστος με μία φανταστική εκτέλεση φάουλ από τα 30 περίπου μέτρα, κατάφερε να νικήσει και πάλι τον Λυμπερόπουλο, διπλασιάζοντας τα τέρματα του Παναιγιαλείου.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα, με την Ερμιονίδα να μην μπορεί να αντιδράσει, ενώ οι γηπεδούχοι έκλεισαν τους χώρους, διατηρώντας, έτσι, εύκολα, το υπέρ τους 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Μπαλτιμάς, Σπίνουλας, Ρουμπουλάκου, Ιωάννου, Τζημογιάννης (81′ λ.τ. Ρέλλας), Νάστος, Μωυσίδης, Μίλιεβιτς, Μπουρλάκης (68′ Γκοτσούλιας), Φουρτάδο (55′ Σεχολάρι), Σκαρτσίλας.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Λυμπερόπουλος, Παπανικολάου, Σαμαράς, Μηλιώτης (86′ Παρασκευόπουλος), Κολόκας, Ομο, Κιοσές, Τσακόν (50′ Χατζησοφρωνίου), Σκεντεράι, Στάικος, Παβίσεβιτς.

Ηρακλής Ψαχνών – Καλλιθέα 1-1
Μεγάλη ευκαιρία να… κλειδώσει την παραμονή της στην κατηγορία έχασε η Καλλιθέα, που ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Ηρακλή στα Ψαχνά, αποτέλεσμα, πάντως, που της δίνει την δυνατότητα να έχει την τύχη στα χέρια της.

Οι Αθηναίοι δεν παρουσιάστηκαν όπως θα έπρεπε, ήταν πολύ κακοί, παρόλο που κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με το… καλημέρα. Συγκεκριμένα, ο Γιαννίτσης με κεφαλιά στο 3′, όμως αυτό δεν εμπόδισε τους γηπεδούχους να παίξει το παιχνίδι του.

Έτσι, ο Ηρακλής πίεσε αρκετά, είχε αρκετές ευκαιρίες – με πρωταγωνιστή στις περισσότερες τον Πουλάκο – χωρίς όμως να μπορεί να βρει δίχτυα. Αυτό μέχρι και το 78′ όταν ο Παλαιολόγος κατάφερε με κεφαλιά να ισοφαρίσει, όμως ήταν… αργά.

Ο σύλλογος από την Εύβοια έψαξε ακόμα ένα γκολ για να ολοκληρώσει την ανατροπή και να μπορεί να… ελπίζει σε κάτι, όμως το τελικό σφύριγμα του διαιτητή και το τελικό 1-1 τον «έστειλε» στην Γ’ Εθνική.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Τίμος Καβακάς): Μανιάτης, Τζιμότζι, Μάκο (68′ Ίβκοβιτς), Ραπτάκης, Πουλάκος, Παληγεώργος, Ενρίκο (53′ Μπαλαράμπε), Τσούπρος, Μπακομήτρος (40′ Γουόρντεν), Πολίτης, Παλαιολόγος.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Λεβέντης, Παγώνης, Γιαννίτσης Πίκολο, Ρουσσάκης, Κατσικογιάννης (61′ Αριανούτσος), Αρναρέλλης (83′ Μπέλης), Ντουρμισάι, Μασάδο (70′ Φράγκος), Σταμόπουλος.

Επισκοπή – Αχαρναϊκός 0-1
Στο μόνο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι της ημέρας στα πλέι άουτ, ο Αχαρναϊκός – που έχει μείνει – επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Επισκοπής – που έχει πέσει – με σκόρερ τον Γέσιτς, κόντρα, όμως στην εικόνα του αγώνα.

Οι Κρητικοί έπαιζαν χωρίς άγχος, ήταν σαφώς ανώτεροι και θύμισαν την πολύ καλή ομάδα του δεύτερου γύρου, σε αντίθεση με τον Αχαρναϊκό, που παρουσιάστηκε… αδιάφορος. Έτσι, η υπεροχή τους ήταν συντριπτική, δημιούργησαν πολλές τελικές, αλλά δε κατάφεραν να αξιοποιήσουν καμία από αυτές.

Στην αντίπερα όχθη, οι Αθηναίοι ήταν αρκετά αποτελεσματικοί και… υπενθύμισαν τους λόγους που τον έφεραν στην κορυφή του μίνι πρωταθλήματος. Σε μία από τις ελάχιστες φάσεις που δημιούργησαν, ο Γέσιτς κατάφερε να βρει δίχτυα και να χαρίσει την νίκη στην ομάδα του.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Κελαϊδής, Μανουσάκης (90′ Σπανουδάκης), Λάμπρου, Παπαδήμας, Μαραθιανός, Πετράκος (90′ Βλαβιανός), Δελήμπασης, Βουτσιώτης, Δρακάκης, Πάλλας, Νικόλτσης.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Τσιάμης, Εμέκα, Ζώνας, Νιάρος, Ιορδανίδης, Χριστόπουλος (77′ Παπατόλιος), Ίλιεφ (64′ Αθανασίου), Σκαθαρούδης (48′ Καλογερόπουλος), Ταμπάκης, Γέσιτς.

Αποτελέσματα
Παναιγιάλειος – Ερμιονίδα 2-0
Επισκοπή – Αχαρναϊκός 0-1
Ηρακλής Ψαχνών – Καλλιθέα 1-1

Βαθμολογία 
1. Αχαρναϊκός 26
2. Παναιγιάλειος 20
3. Καλλιθέα 18
4. Ερμιονίδα 18
5. Ηρακλής Ψαχνών 12
6. Επισκοπή 1

gazzetta.gr