Δεν υπολογίζει στον Σωκράτη Φυτανίδη ο Τραϊανός Δέλλας – Μέσα ο Ούμπιντες

1508851

Έκπληξη από τον Τραϊανό Δέλλα, που ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό, στο κεκλεισμένων των θυρών γήπεδο Περιστερίου, άφησε εκτός αποστολής τον Σωκράτη Φυτανίδη. Ο έμπειρος στόπερ, προπονήθηκε κανονικά όλη την εβδομάδα και όλα έδειχναν πως θα είναι στην αποστολή. Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός πήρε 20 ποδοσφαιριστές μαζί του, μεταξύ των οποίων δεν βρίσκεται ο Φυτανίδης, παρά τα πολλά αμυντικά προβλήματα που υπήρχαν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή είναι ο Ούμπιντες και πιθανότατα θα βρεθεί και στην αρχική 11άδα της ομάδας.

Σε ότι αφορά το σχήμα τώρα που σκέφτεται να κατεβάσει, αυτό είναι το 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ο Γκορμπούνοφ, στην άμυνα στα δεξιά θα είναι ο Κιβρακίδης, στα αριστερά ο Μπίτολο και στα στόπερ οι Λαζαρίδης, Ζησόπουλος. Αμυντικά χαφ αναμένεται να είναι και πάλι ο Μπάγκα με τον Ούμπιντες, δεκάρι ο Τόνσο, στα δεξιά ο Μπρίτο (με τον Βασιλείου να διεκδικεί εκ νέου θέση), στα αριστερά ο Ντιγκινί και στην κορυφή της επίθεσης ο Λε Ταλέκ.

Η αποστολή: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Κιβρακίδης, Κατράνης, Λαζαρίδης, Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ, Δ. Παπαδόπουλος, Ζησόπουλος, Κεϊτά, Μπάγκα, Μπρίτο, Βασιλείου, Λημνιός, Ούμπιντες, Τόνσο, Κοντοές, Μπίτολο, Ντιγκινί, Γροντής.

sport-fm.gr