Δημόσια συγνώμη από Σπαλιάρα: «Είναι κάτω από 5000» (εικόνα)

ImageHandler

«Δημόσια συγγνώμη» ζήτησε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ο Γιάννης Σπαλιάρας, μετά τον ντόρο που προκλήθηκε από τη δήλωση του ότι έχει πάει με 4.000 γυναίκες.

Μάλιστα, επανέλαβε ότι είναι πάνω από 4.000 αλλά κάτω από 5.000 και τόνισε ότι ελπίζει να διασκέδασε ο κόσμος με όλο αυτό που έγινε και τον σάλο που δημιουργήθηκε.

«Θέλω να ζητήσω μια δημόσια συγγνώμη για την δήλωση με τον αριθμό 4000 περίπου που είπα και δεν θυμάμαι ακριβώς και τον σάλο που προκλήθηκε. Πάντως είναι σίγουρα κάτω απο 5000. Ελπίζω να διασκεδάσατε και να γελάσατε όσο εγώ κάποιες στιγμές με όλα τα έξυπνα καυστικά σχόλια. Στεναχωριέμαι που λείπει ο Κανάκης και η παρέα του κ δεν θα δω Σερβετά να κάνει Σπαλιαρα. Περίμενα δημόσια τοποθέτηση Ψινάκη για να τους αποτελειώσει. Μέχρι που με πήρε ο Ηλίας και μου είπε να πάω μια “βόλτα” απο το Κ.Α.Σ και θα μου κανει άγαλμα! Το μόνο ευχάριστο οτι έμαθε ο κύριος Μπογδανος το επίθετο μου. Ελπίζω να μάθει και το όνομα. Ζητώ δημόσια συγγνώμη σε όσους έβρισα κ δεν το άξιζαν γιατί δεν έκανα την δήλωση για να προκαλέσω και δεν ήμουν προετοιμασμένος για όλο αυτο κ αντέδρασα άσχημα. Εύχομαι καλές διακοπές σε όλους. P.S. Μην ξεχνάτε να ακούτε Τζίμη Πανουση».

iefimerida.gr