Διήμερη περιοδεία του Κώστα Αχ. Καραμανλή στην Αιτωλοακαρνανία

e1d9b6ba8f7dee4da056d9c87e0348d6_xl

Ο βουλευτής Σερρών και Τομεάρχης Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Αχ. Καραμανλής, θα επισκεφθεί την Αιτωλοακαρνανία την Τετάρτη 7 και Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου.

Στη διήμερη επίσκεψή του στο Νομό μας, ο κ.Καραμανλής θα έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς της περιοχής μας αλλά και να συνομιλήσει με τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας, σε μια εποχή που όλο και περισσότερο γίνεται αντιληπτό ότι η χώρα μας δεν μπορεί να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο.

Ο Βουλευτής Σερρών και Τομεάρχης Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Αχ. Καραμανλής, θα επισκεφθεί εκτελούμενα έργα στο Νομό, που βρίσκονται σε εξέλιξη προκειμένου να ενημερωθεί επι τόπου για τις ελλείψεις και τις ανάγκες της περιοχής σε ζητήματα υποδομών.

Θα επισκεφθεί παράλληλα παραγωγικές μονάδες της Αιτωλοακαρνανίας, κοινωνικές δομές της περιοχής μας, ενώ θα έχει την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με σκοπό την καλύτερη πληροφόρησή του σχετικά με τις ανάγκες αλλά και τις προοπτικές της Αιτωλοακαρνανίας.

Ο κ.Καραμανλής, θα είναι παρών στα εγκαίνια των γραφείων της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας στην Ι.Π. Μεσολογγίου, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στις 12:00 μμ το μεσημέρι, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 19:00 μμ θα είναι ομιλητής σε εκδήλωση της οργάνωσής μας στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο, με Θέμα:

«Με υπευθυνότητα και σχέδιο, για να βγει η Ελλάδα από την κρίση».

Η ΝΟ.Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας διαπιστώνει καθημερινά ότι δεν είναι μακριά ο χρόνος που η κοινωνία θα εμπιστευθεί τη Νέα Δημοκρατία και θα της αναθέση τη διακυβέρνηση του τόπου. Για το λόγο αυτό συνεχίζουμε την προσπάθειά μας να προάγουμε το διάλογο με τη κοινωνία της με σκοπό την εμπέδωση της Συμφωνίας Αλήθειας.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας

Τσόλκας Φώτιος