Δυτική Ελλάδα: Ενημερωτικό Δελτίο αδικημάτων και συμβάντων

imagehandler

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Σύλληψη ενός (1) αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 22χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε  αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή (1.500) ευρώ για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Σύλληψη ενός (1) αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας,  ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε  αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του  εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία διατάχθηκε η ισόβια απέλασή του και η απαγόρευση της επανεισόδου του στη χώρα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Σύλληψη μίας (1) ημεδαπής για
κλοπή
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα,  στον Πύργο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, μια 16χρονη ημεδαπή, για κλοπή, με την μέθοδο της απασχόλησης, σε βάρος 70χρονου ημεδαπού. Η δράστιδα αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (2.500) ευρώ από το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου

Σύλληψη ενός (1) αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, ένας 65χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του  απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών Αχαΐας, με την οποία καταδικάστηκε, σε ποινή φυλακίσεως δεκαοκτώ (18) μηνών, για απάτη.

Σύλληψη ενός (1) αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας, για παράβαση του Νόμου Περί  Αλλοδαπών.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας  ένας 54χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, καθόσον σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε, ότι  παρέμενε παράνομα στην χώρα μας.

Σύλληψη μίας (1) ημεδαπής σε καταδικαστική απόφαση  για επαιτεία.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα από αστυνομικούς  της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου μια 37χρονη ημεδαπή, καθόσον διεπιστώθη ότι  εκκρεμεί σε βάρος της απόφαση του Πταισματοδικείου  Πύργου Ηλείας,  σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κράτησης είκοσι (20) ημερών για επαιτεία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη δυο  (2) ημεδαπών  για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Διεύθυνσης Αστυνομίας  Ακαρνανίας δυο ημεδαποί, ηλικίας 19 και 22 ετών, καθόσον σε γενόμενο έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη -1- ημεδαπού για  «απλή σωματική βλάβη»
Συνελήφθη, σήμερα νωρίς το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, ένας 34χρονος ημεδαπός,  διότι στις 21-9-2016 στον Αγ. Κων/νο Αγρινίου  προκάλεσε σωματικές βλάβες σε βάρος 27χρονου ημεδαπού.