Είναι οριστικό: Η Αννίτα Πάνια μετακομίζει στο Epsilon

Pania4_h_633_451

Πριν από λίγες ώρες μέσα από κείμενο στο Newsit αναφέρθηκα στην πρόταση συνεργασίας που δέχθηκε η Αννίτα Πάνια από το EPSILON. Ωστόσο είναι πλέον οριστικό και οι… πιέσεις έπιασαν τόπο!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου η Αννίτα Πάνια την επόμενη σεζόν θα είναι στο EPSILON παρουσιάζοντας βραδινή εκπομπή.

Αρχικός στόχος τους είναι η εκπομπή αυτή να βγαίνει δύο φορές τη βδομάδα ενώ της έχει ζητηθεί να κάνει εκπομπή και το σαββατοκύριακο. Ωστόσο αυτό που ενδιαφέρει την παρουσιάστρια είναι η βραδινή εκπομπή και αυτός είναι και ο λόγος αποχώρησής της από τον ALPHA, αφού το βραδινό πρόγραμμα στο κανάλι της Κάντζας είναι… γεμάτο την επόμενη σεζόν.

Έτσι το «διαζύγιο» με το κανάλι της Κάντζας είναι συναινετικό και μάλιστα η Αννίτα Πάνια συνεχίζει να έχει άριστες σχέσεις με τα στελέχη του σταθμού, αφού και οι δύο πλευρές συνειδητοποίησαν ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Έτσι πλέον είναι οριστικό ότι η Αννίτα Πάνια μετακομίζει στο EPSILON με σκοπό να κάνει τη βραδινή εκπομπή που θέλει…!

newsit.gr