Εγκαίνια Εκθεσης Φωτογραφίας”Εκ Φωτός”, του Φωτογραφικού Τμήματος του Πολ. & Μορφ. Συλλόγου “Το Αιτωλικό

4e72d7f5-13e7-4475-952e-1a492b689ce0

887847ea-bfb6-419d-b709-9428c269e499

Την Κυριακή 10/4/2016 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο “Εκ Φωτός” του Φωτογραφικού Τμήματος του Πολ. & Μορφ. Συλλόγου “Το Αιτωλικό”, στο Muddler Bar, στο Αιτωλικό.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και τα μέλη των φωτογρ. ομάδων Art8 του Παραδοσ. Καλλιτεχν. Εργαστηρίου Αγρίνιου καθώς και της Φωτογραφ. Λέσχης Μεσολογγίου (ΦΩΤΟΛΕΜΕ) για το δυναμικό παρόν. Με την παρουσία τους στην έκθεση μας τίμησε και ο ηθοποιός Χρήστος Καλαβρούζος, καθώς και ο Καλλιτεχνικός Δ/ντης του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου κ. Νίκος Καραγέωργος.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το δάσκαλό του Φωτογραφικού τμήματος του Συλλόγου μας Γιάννη Τσαλαφούτα για την υπέροχη συνεργασία και αυτής της χρονιάς, καθώς επίσης και τον όμορφο χώρο τουMuddler Bar για τη φιλοξενία.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινιων οι επισκέπτες ειχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν στο Φωτογραφικό Στούντιο που είχε στηθεί στο πατάρι του Muddler.

Στην έκθεση συμμετέχουν τα μέλη του Φωτογραφικού Τμήματος: Ακρίδα Μαρία, Ευαγγελινού Ξένια, Καρέτσος Δημήτρης, Κότσαρης Μιχάλης, Νταλάκα Μαίρη, Περγαντή Αστέρω, Σαλτός Άκης, Σέρβου Πηνελόπη, Τσίντζου Βίκυ, Τσουκαλά Ανδριάνα.

Η έκθεση θα διαρκέσει εώς και την Κυριακή 8 Μαίου. Ανοιχτά καθημερινά από τις 5.00 μ.μ. στο Muddler Bar στην κεντρική πλατεία Αιτωλικού.