Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Ιδρύματος «Η Ελπίδα»

unnamed-3

Ο Προϋπολογισμός της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, καθώς και του Ν.Π.Δ.Δ. της Π.Δ.Ε «Ίδρυμα Στήριξης Ογκολογικών Ασθενών-Η Ελπίδα» για το 2017, θα τεθούν προς έγκριση στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 3 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Σώματος, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβούλιου στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 και Αμερικής).

Το μοναδικό θέμα που θα συζητηθεί είναι:

«Έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας οικονομικού έτους 2017, το οποίο συνοψίζει τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, έτους 2017, καθώς και τον προϋπολογισμό του Ν.Π.Δ.Δ. της Π.Δ.Ε. με την επωνυμία «Ίδρυμα Στήριξης Ογκολογικών Ασθενών-Η Ελπίδα», τους πίνακες στοχοθεσίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, καθώς και ενσωμάτωση των πινάκων στοχοθεσίας του  Ν.Π.Δ.Δ. της Π.Δ.Ε με την επωνυμία «Ίδρυμα Στήριξης Ογκολογικών Ασθενών-Η Ελπίδα».

«Πρόκειται για έναν προϋπολογισμό ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο, ανάλογο των επιταγών των καιρών, που συμμορφώνεται στα όρια των δαπανών και επιχειρεί στο μέτρο του δυνατού να κατευθύνει πόρους σε δράσεις βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών και των επιχειρήσεων» σημειώνει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Την εισήγηση του θέματος θα κάνει ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Διαχείρισης Περιουσίας Παναγιώτης Μπράμος, ο οποίος και θα αναφερθεί αναλυτικά στο ισοζύγιο των βασικών μεγεθών του προϋπολογισμού αλλά και στη στοχοθεσία για την νέα χρονιά.