Εικόνες ΣΟΚ από το σημείο του εγκλήματος της άτυχης Ελευθερίας Αγραφιώτου

fonos03

Ο δράστης έσερνε την άτυχη γυναίκα από το δεύτερο στο τρίτο υπόγειο πάρκινγκ – Ο «δράκος» του Αμαρουσίου σκότωσε την 69χρονη;

Η βιαιότητα με την οποία ο δολοφόνος χτύπησε και σκότωσε την 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου καταγράφεται με τον πλέον φρικιαστικό τρόπο στις παρακάτω φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος, στον οποίο βρέθηκε την Πέμπτη το protothema.gr.

Οι εικόνες μαρτυρούν τις τελευταίες, βασανιστικές στιγμές που βίωσε στα χέρια του δολοφόνου της η άτυχη συνταξιούχος η οποία, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Γιώργο Ντι Λέρνια, πέθανε από τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη από τα χτυπήματα του δράστη, ενώ έφερε και κατάγματα στον θώρακα και την κλείδα.

Η σήμανση έκανε φύλλο και φτερό τους χώρους στο κλιμακοστάσιο και από τις παρακάτω σοκαριστικές εικόνες φαίνεται ότι ο δράστηςέσερνε την άτυχη γυναίκα από το δεύτερο στο τρίτο υπόγειο πάρκινγκ!

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, το πτώμα της 69χρονης βρέθηκε ημίγυμνο, μεταξύ του 2ου και του 3ου υπόγειου πάρκινγκ γνωστού σούπερ μάρκετ, στην οδό Χατζηαντωνίου, στο Μαρούσι.

Από το κλιμακοστάσιο του δεύτερου υπογείου επιπέδου του πάρκινγκ μέχρι και το τρίτο επίπεδο, υπάρχου παντού κηλίδες αίματος, γεγονός που αποδεικνύει τον μανιασμένο τρόπο που χτυπούσε το θύμα του ο στυγερός δολοφόνος.

Από το σημείο όπου βρέθηκε η σορός της 69χρονης, όμως, δεν περνούσαν οι υπάλληλοι ή τα στελέχη του σουπερμάρκετ, γι’ αυτό και το πτώμα της εντοπίστηκε αργά, όταν και ένα από τα διευθυντικά στελέχη του καταστήματος, διαπίστωσε μια δυσάρεστη οσμή και κάλεσε την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο μετά από έρευνες που έκαναν εντόπισαν στο κλιμακοστάσιο του τρίτου υπογείου ένα γυναικείο πτώμα σε προχωρημένη σήψη. Αμέσως ο νους όλων στράφηκε στην εξαφάνιση της 69χρονης εύπορης Αθηναίας Ελευθερίας Αγραφιώτου, καθώς στις 13 Μαΐου στο υπόγειο πάρκινγκ του δευτέρου επιπέδου είχε βρεθεί το αυτοκίνητό της. Λίγη ώρα αργότερα οι υποψίες των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. επιβεβαιώθηκαν. Το πτώμα ανήκε στη γυναίκα που είχε εξαφανιστεί στις 21 Απριλίου.


Την σκότωσε ο «δράκος» του Αμαρουσίου;

Αυτό που προβληματίζει τους αστυνομικούς που ασχολούνται με την υπόθεση είναι ότι πρόκειται κατά την εκτίμηση τους για μια ανθρωποκτονία με κίνητρο το σεξ καθώς δίπλα στην άτυχη Αγραφιώτου βρέθηκε η τσάντα της με άθικτο το περιεχόμενό της, γεγονός που κατά τους ίδιους απομακρύνει το ενδεχόμενο ληστείας.

Αν και για την υπόθεση οι αστυνομικοί ανακρίνουν και τον 30χρονο «δράκο» του Αμαρουσίου, το γεγονός ότι αυτός αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση τους προκαλεί την ανησυχία για το ενδεχόμενο να υπάρχει ένας άγριος δολοφόνος που κυκλοφορεί ελεύθερος στους δρόμους των βορείων προαστίων.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση δεν αποκλείουν πάντως ο 30χρονος να κρύβεται πίσω από το έγκλημα με θύμα την Αγραφιώτου καθώς θεωρούν υπερβολική σύμπτωση το γεγονός ότι το πεδίο δράσης του συμπίπτει με τον χώρο στον οποίο βρέθηκε το ημίγυμνο πτώμα της 69χρονης. Γι’ αυτό άλλωστε και ο 30χρονος έχει μεταφερθεί και ανακρίνεται στο τμήμα Ανθρωποκτωνιών στο κτήριο της ΓΑΔΑ.

Το παζλ γύρω από τη μυστηριώδη υπόθεση αναμένεται να συμπληρωθεί μετά τα πρώτα στοιχεία που θα συγκεντρώσει από την εξέταση του το πτώματος ο ιατροδικαστής, ενώ η νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες θα ρίξει άπλετο φως γύρω από τις συνθήκες θανάτου της πρώην διευθύντριας της Αγροτικής Ασφαλιστικής.

Η σήμανση έκανε φύλλο και φτερό τους χώρους στο κλιμακοστάσιο

Από τις σοκαριστικές εικόνες φαίνεται ότι ο δράστης έσερνε την άτυχη γυναίκα από το δεύτερο στο τρίτο υπόγειο πάρκινγκ


Το σημείο που άφησε την τελευταία της πνοή η Ελευθερία Αγραφιώτου

http://www.protothema.gr/