Εκδήλωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

24d7eabc-1153-4cb1-b218-22ebb153afd4

 

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 και ευκαιρίες που δίνονται για τους Αγρότες και Κτηνοτρόφους», την ερχόμενη Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 10:00 έως 12:00 στο Ξενοδοχείο «Αστήρ», στην Πάτρα.

Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο του ετήσιου διήμερου συνεδρίου FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2015.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος και ο Διονύσιος Μαυρόγιαννης, Περιφερειακός Σύμβουλος και πρόεδρος του Συμβουλίου Αγροτικής Πολιτικής και Τροφίμων της Περιφέρειας.

Θα ακολουθήσουν ομιλίες του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτη Μπράμου με θέμα «Η πρόκληση της εφαρμογής του ΠΑΑ 2014-2020 για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας» και του Πέτρου Μούχα, προϊστάμενου της Μονάδας Υποστήριξης του Εθνικού Αγροτικού Δικτύου (ΕΑΔ) του ΥΠΑΑΤ με θέμα «Παρουσίαση κατευθύνσεων του ΠΑΑ 2014-2020».

Ακολούθως, θα μιλήσουν οι Διονύσιος Γραμματικός, Γεωπόνος, Προϊστάμενος Τμ. Αμπέλου και Ελαίας, Διεύθυνση Συστημάτων Καλλιέργειας, ΥΠΑΑΤ με θέμα «Άμεσες Ενισχύσεις Πυλώνα 1 της ΚΑΠ: Αμπελουργία, παρόν και μέλλον», Γεώργιος Σαλάχας, Αντιπρόεδρος ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας, Καθηγ. Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων με θέμα «Νέες Τεχνολογίες στην Αγροτική Παραγωγή», Μιλτιάδης Σταυρόπουλος, Γενικός Διευθυντής Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών για τη «Συμβολή της Ποιότητας της Καινοτομίας και της Διατροφικής Αξίας στην Εξωστρέφεια» και ο Σωτήρης Λεπενιώτης, Οικονομολόγος, Στέλεχος Αχαΐα Α.Ε. για το θέμα «Από το LEADER στο νέο πρόγραμμα CLLD. Η εμπειρία της bottom-up ανάπτυξης στην Αχαΐα».

Η εκδήλωση θα κλείσει με ερωτήσεις, συζήτηση και εξαγωγή συμπερασμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, τηλ: 2613 613 210, e-mail: gd.peraok@pde.gov.gr