Εκτός εαυτού ο Σαββίδης στα αποδυτήρια

233940

Σε έξαλλη κατάσταση ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, στην ομιλία του στα αποδυτήρια μετά το ματς με τον Αστέρα, απείλησε με «καρατομήσεις» το καλοκαίρι αν δεν έρθει η πρωτιά στα πλέι-οφ.

Ποιος είδε τον Σαββίδη και δεν τον φοβήθηκε! Αυτή η φράση περικλείει όλη την εικόνα που εκτυλίχθηκε μετά το τέλος του ισόπαλου 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης, στα αποδυτήρια του «Δικεφάλου». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ιβάν βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση και έστρεψε τα βέλη του σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, από τους οποίους περιμένει μεγαλύτερη προσπάθεια και προσφορά. Μάλιστα ο θυμός του, ήταν τόσο μεγάλος, που σε κάποιες στιγμές, έμοιαζε να χάνει τα λόγια του.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ βρισκόταν σε έκρυθμη κατάσταση, μη μπορώντας να χωνέψει το νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα για τον Δικέφαλο του Βορρά και απαίτησε την πρωτιά στην διαδικασία των πλέι-οφ. Αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε ξεκαθάρισε ευθέως στους ποδοσφαιριστές, πως θα υπάρξει θεαματικό ξεκαθάρισμα μετά το τέλος των πλέι-οφ.

«Ξέρω τι θα κάνω με σας το καλοκαίρι. Αλλάξτε το κλίμα. Θέλω να έρθουμε πρώτοι στα πλέι-οφ» ήταν κάποιες από τις ατάκες που είπε, αλλά σίγουρα αυτές ήταν και από τις λίγες που μπορούν να γραφτούν, καθώς η κριτική του σε ορισμένους ποδοσφαιριστές, ήταν ιδιαίτερα σκληρή. Μάλιστα με τον ίδιο εκνευρισμό που μπήκε στα αποδυτήρια, έτσι ακριβώς βγήκε κι από αυτά. Σαφές δείγμα, πως δεν ηρέμησε, ούτε μετά την “θυελλώδη” ομιλία του, προς τους ποδοσφαιριστές.

Το βέβαιο είναι πως ο Ιβάν, προσπάθησε να ταρακουνήσει τους παίκτες του, πριν από το καταλυτικότατο για τον ΠΑΟΚ, παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αφού αν ο «Δικέφαλος» του Βορρά δεν μπορέσει να μειώσει την διαφορά στο ματς της 3ης αγωνιστικής των πλέι-οφ, θα πρέπει να πετύχει ένα θαύμα, για να μπορέσει ν’ αντιστρέψει βαθμολογικά την κατάσταση. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες, αναχώρησε για το Ροστόφ και αναμένεται να επιστρέψει την Τετάρτη, προκειμένου να παρακολουθήσει, δια ζώσης τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, στην Τούμπα.

sport-fm.gr