Ελεύθερος ο Βιδάλ, μένει στο Κόπα Αμέρικα

192031

Αφέθηκε ελεύθερος ο… πιωμένος Αρτούρο Βιδάλ μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη. Του αφαιρέθηκε το δίπλωμα, συνεχίζει στο Κόπα Αμέρικα, καθώς δεν τιμωρήθηκε για το συμβάν.

Γλίτωσε την φυλακή ο Αρτούρο Βιδάλ. Το δικαστήριο αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο τον Χιλιανό αστέρα, μετά την εμπλοκή του σε τροχαίο τα ξημερώματα, όπου οδηγούσε μεθυσμένος (κι ενώ είχε επισκεφθεί το καζίνο).

Κι έπεσε… στα μαλακά διότι ευτυχώς δεν προκάλεσε κάποιον τραυματισμό, πέραν τηςFerrari του που καταστράφηκε. Οι Αρχές έκριναν πως παρά το αλκοόλ που βρέθηκε στον οργανισμό του (και που συνήθως στην χώρα του είναι αυστηροί σε τέτοια θέματα και υπάρχουν τιμωρίες για… στενή), η αφαίρεση του διπλώματος και η επιτήρηση για τις επόμενες 120 μέρες είναι αρκετές «ποινές» για τον άσο της Γιουβέντους.

Κι επειδή όλη αυτό το επεισόδιο είχε προκαλέσει ερωτηματικά στο κατά πόσο η ομοσπονδία της χώρας θα του επέτρεπε να συνεχίσει στο Κόπα Αμέρικα (το οποίο διοργανώνει η Χιλή), η απάντηση ήρθε δια στόματος Χόρχε Σαμπάολι. Ο κόουτς των Λατινοαμερικάνων επιβεβαίωσε πως ο Βιδάλ θα παραμείνει κανονικά στην ομάδα και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο υπόλοιπο του θεσμού. «Έκανε ένα λάθος, που δεν είναι τόσο μεγάλο για να τον αποκλείσουμε. Δεν έχει νόημα να τον τιμωρήσουμε γι’ αυτό…».

sport-fm.gr