Ενεργοποιείται ξανά Η ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ για να στηρίξει 11 Ιδρύματα που κινδυνεύουν να κλείσουν

23a14073c780c7ea4a5dbbca91d30264
Η ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ, που δημιούργησε η Μαρί Κυριακού, ενεργοποιείται ξανά για να στηρίξει οικονομικά ακόμη 11 Ιδρύματα που κινδυνεύουν να κλείσουν.

Πρόκειται για μια τηλεφωνική γραμμή, στην οποία οι τηλεθεατές μπορούν με ένα τηλεφώνημα να βοηθήσουν Ιδρύματα και Σωματεία, στα οποία διαβιούν παιδιά και αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Αρκεί μια κλήση στο 9011515253 με χρέωση από σταθερό 1,23 ανά κλήση και από κινητό 1,97 ανά κλήση και όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα αποδοθούν στα Ιδρύματα που ενισχύει η Γραμμή Με Αγάπη.

Τα 11 Ιδρύματα και Σωματεία που θα στηριχθούν είναι το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας, το Χριστοδούλειο Ίδρυμα Προστασίας Παιδιών,
ο Σύλλογος Γονέων Φίλων ΑΜΕΑ Σαλαμίνας, οι ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Κέντρο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες,  η «ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», η Στέγη Ανηλίκων Πειραιά ο «ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΗΝ»,
το Φιλανθρωπικό Σωματείο « ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΠΙΤΙ», το Φιλανθρωπικό Ιδρυμα «ΣΤΕΓΗ ΘΗΛΕΩΝ ΑΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», η Ενωση Προστασίας Ισότητας και Δικαιωμάτων ΑΜΕΑ «Ο ΥΠΕΡΙΩΝ», το Σωματείο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ Καλύμνου  «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» και ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό του νομού Λάρισας.

Μέχρι σήμερα μέσα από την ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ και με τη βοήθεια των τηλεθεατών, έχουν υποστηριχθεί 45 Ιδρύματα, Σωματεία και Οργανώσεις.

Η τηλεφωνική γραμμή θα βρίσκεται σε ισχύ για τους επόμενους έξι μήνες.

tvnea.com