Ενημερωτική ιστοσελίδα για τον Ηρακλή, «κατέβασε ρολά» λόγω Πηρούνια

004310

Τo iraklis1908.gr έπαψε να λειτουργεί μετά την αποκάλυψη του για το θέμα εμπλοκής του Νίκου Πηρούνια στον Ηρακλή.

Η φημολογία για εμπλοκή του Νίκου Πηρούνια στα διοικητικά του Ηρακλή, έχει φέρει πολλές αντιδράσεις στο περιβάλλον της ομάδας.

Ο πρόεδρος του Ηρακλή, Σπύρος Παπαθανασάκης, διέψευσε την πληροφορία πως είχε σκοπό να βάλει τον Πηρούνια στο διοικητικό συμβούλιο, αλλά όχι και τις επαφές, με τον πρώην πρόεδρο του Εθνικού που είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Πειραιά με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη.

Ο άνθρωπος που «έβγαλε» την είδηση για τον Πηρούνια, είναι ο Μάκης Ιωαννίδης, διαχειριστής της ιστοσελίδας iraklis1908, που ενημερώνει για όλα τα θέματα του Ηρακλή.

Αργά το βράδυ της Τρίτης, ανακοίνωσε ότι η ιστοσελίδα σταματάει να λειτουργεί, προφανώς λόγω πιέσεων που έχει δεχθεί.

H σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε στις δύσκολες μέρες, όταν κανένας δεν ασχολούνταν με τον Ηρακλή. Πήγε σε κάθε χωριό της Ελλάδος από την Κρανούλα, μέχρι την Κρήτη και όταν δεν υπήρχε καμία ενημέρωση προσπαθούσε τουλάχιστον να μεταφέρει κάθε είδους πληροφορία.

Ακόμα και η ΕΡΤ3 έπαιζε τις φάσεις και τα γκολ από τα δικά μας βίντεο. Έτρεξε σε όλες τις κινητοποιήσεις και όλους τους αγώνες του κόσμου.

Χωρίς καμία στήριξη και υποστήριξη με προσωπική προσπάθεια τρέχαμε σαν τον Βεγγο για την ομάδα και την προσπάθεια που γίνονταν. Επειδή δεν έχουμε καμία εξάρτηση, επειδή χρήματα δεν βγάζουμε αλλά μόνο έξοδα έχουμε , αλλά αυτό δεν είναι αιτία να πάρουμε οποιαδήποτε απόφαση.

Επειδή αλήθειες λέγαμε και αλήθειες λέμε. Επειδή ο Ηρακλής έχει πλέον πολλά μέσα ενημέρωσης. Επειδή εμείς είμαστε οι κακοί και οι ψεύτες. Επειδή εσείς θυμηθήκατε τώρα τον Ηρακλή και δεν πατούσατε στο γήπεδο για τέσσερα χρόνια, τώρα βγάζετε γλώσσα . Επειδή η ομάδα πλέον είναι στην Σούπερ Λίγκ και ο καθένας έχει άποψη , και θεωρεί οτι πρόσφερε πολλά, επειδή κοιτάζοντας το δέντρο χάνεται πάντα το δάσος…. Επειδή ο καθένας θέλει να ακούει ότι του αρέσει στα αυτιά του και να διαβάζει ότι τον ευχαριστεί.

Σας ευχαριστουμε όλους

Επειδή χωρίς το iraklis1908.gr τα πράγματα θα είναι καλύτερα …

sport-fm.gr