Ενημερωτική συνάντηση με γυναικείους συνεταιρισμούς αύριο στην Πάτρα

19cb2b53-d005-42c7-bf95-77e164673472

 

Η αξιοποίηση της εμπειρίας των γυναικείων συνεταιρισμών και η αναζήτηση νέων τρόπων προαγωγής και ενίσχυσης συλλογικής δράσης στην κατεύθυνση της τοπικής ανάπτυξης, θα βρεθεί στο επίκεντρο ενημερωτικής συνάντησης που διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Συγκεκριμένα, η ενημερωτική συνάντηση με γυναικείους συνεταιρισμούς θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 και ώρα 11 π.μ. στο Επιμελητήριο Αχαΐας (Μιχαλακοπούλου 58) στην Πάτρα.

Θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες και των ομάδων τοπικής δράσης LEADER, καθώς και εκπρόσωποι γυναικείων συνεταιρισμών της Περιφέρειας.

«Οι Γυναικείοι Συνεταιρισμοί αποτελούν ένα σημαντικό οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό θεσμό, διότι προάγουν την ανάπτυξη της συλλογικής δράσης και συμβάλλουν ουσιαστικά στην αξιοποίηση των τοπικών πόρων» σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Μπράμος.