Ενθαρρυντικά σημάδια από Schumacher

schumi_bra11_looksup1200

Ελπίδες για θετικά νέα σχετικά με την πορεία της υγείας του Michael Schumacher έδωσε σε συνέντευξή του στο BBC Sport o Ross Brawn, ο «στρατηγός» στις επιτυχίες του σπουδαίου οδηγού.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Ο Βρετανός τεχνικός δεν είναι Luca di Montezemolo, δεν μας έχει συνηθίσει σε δηλώσεις για… πρωτοσέλιδα και συνήθως κρύβεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αντί να προσπαθεί να βρεθεί μπροστά σε μικρόφωνα και τηλεοπτικούς φακούς. Γι’ αυτό το λόγο, όσα είπε έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα.

«Η οικογένεια αποφάσισε η ανάρρωση του Michael να γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτό είναι κάτι που πρέπει να σεβαστώ. Υπάρχουν ενθαρρυντικά σημάδια και όλοι μας, προσευχόμαστε καθημερινά να δούμε περισσότερα από αυτά. Είναι δύσκολο να πω πολλά αλλά παράλληλα να σεβαστώ την επιθυμία της οικογένειας. Το μόνο που θα πω είναι πως υπάρχουν πολλές θεωρίες για την κατάσταση του Michael. Οι περισσότερες από αυτές είναι λανθασμένες και πρέπει να προσευχόμαστε και να ελπίζουμε κάθε μέρα να βλέπουμε λίγη πρόοδο και πως κάποια μέρα, θα δούμε τον Michael κοντά μας, να έχει ανακάμψει από αυτόν τον φοβερό τραυματισμό», είπε ο Brawn.

Μαζί κατέκτησαν την κορυφή της Formula 1, τόσο με τη Benetton όσο και με τη Ferrari ενώ συνεργάστηκαν και στην επιστροφή του Michael στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με τα χρώματα της Mercedes.

Όσο για τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, συνεχίζει να δίνει τον αγώνα του, στο σπίτι του, στην Ελβετία.

newsauto.gr