Ενισχύονται τα σενάρια για αλλαγή ώρας και διάρκειας;

ant1

Αναβρασμός στο κανάλι του Αμαρουσίου με το που είδαν το ραβασάκι της Nielsen με τα
αποτελέσματα τηλεθέασης της χθεσινής ημέρας.

Μία μέρα όπως η χθεσινή με ιδιαίτερη πολιτική επικαιρότητα ο ΑΝΤ1 τερμάτισε τελευταίος στην κούρσα της τηλεθέασης κατά την ώρα μετάδοσης των αποτελεσμάτων, θυμίζοντας παλαιότερες χαμηλές επιδόσεις του. Αν και τα τελευταία χρόνια γινόταν προσπάθεια να κερδίσουν τους τηλεθεατές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους και φαίνεται, ιδιαίτερα με το lead in του «Μπρούσκο», να το είχαν καταφέρει, τον τελευταίο καιρό το δελτίο σημειώνει χαμηλές επιδόσεις με αποκορύφωμα τη χθεσινή… κατρακύλα.

Λογικό λοιπόν είναι που αυτοί που κόπιασαν όλους αυτούς τους μήνες εναντιώνονται σε αυτούς που απαξίωσαν τον ενημερωτικό τομία με συνεχείς απολύσεις μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Ωστόσο μάλλον το αυτί των αποφασισμένων για διορθωτικές αλλαγές στο κανάλι του Αμαρουσίου δεν φαίνεται να ιδρώνει υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η ενημέρωση δεν έχει τα διαφημιστικά έσοδα!

Αντίθετα λοιπόν με αυτούς που τους καταλογίζουν ευθύνες για το χθεσινό κάκιστο αποτέλεσμα στη μάχη της τηλεθέασης συνεχίζουν να υποστηρίζουν το σχέδιο που έχουν προτείνει.

Σχέδιο που περιλαμβάνει μικρής διάρκειας δελτίο ειδήσεων και μάλιστα στις 7 το απόγευμα ώστε να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τη ζώνη στις 8 για ψυχαγωγικό πρόγραμμα που υποστηρίζουν ότι θα τους φέρει υψηλότερα διαφημιστικά έσοδα. Η κόντρα μεταξύ των υποστηρικτών των δύο διαφορετικών απόψεων έχει γίνει πολύ έντονη και το επόμενο διάστημα θα δούμε ποια από τις δύο πλευρές θα υπερισχύσει…!

newsit.gr