«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας στον κοινό σκοπό της εθελοντικής αιμοδοσίας» – Διήμερη δράση στην Πάτρα

9d985eb7-b684-4ac2-bb69-d385c5ed0a2a

 

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει θέσει ως προτεραιότητά της την εθελοντική αιμοδοσία, την προσφορά προς τον συνάνθρωπο, την ευαισθητοποίηση όλων μας σε αυτή την κοινή προσπάθεια.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και την ενθάρρυνση της συμμετοχής των πολιτών στην εθελοντική αιμοδοσία, θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην πλατεία Γεωργίου Α’.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων «Άγιος Στυλιανός» και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν κοινό σκοπό:

Τη δωρεάν παροχή αίματος στον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Η δράση αυτή θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

Παρασκευή 26/05/2016 τις ώρες 9 π.μ. – 1.30 μ.μ. και 6 – 8 μ.μ.

Σάββατο 27/05/2016 τις ώρες 9 π.μ. – 1.30 μ.μ.

Σημειώνεται ότι η εθελοντική αιμοδοσία θα γίνει στην κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Κέντρου Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Παναγία Η Βοήθεια».

«Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο χαρίζεται. Η προσέλευση των εθελοντών-αιμοδοτών, ελπίζουμε στην πρώτη αυτή κοινή προσπάθεια, να είναι ικανοποιητική» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνης Χαροκόπος.