Εξιχνιάστηκαν δυο κλοπές στο Αγρίνιο

2048761

Οι δράστες είναι δυο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 35 και 41 ετών

Επιπλέον, στο πλαίσιο αστυνομικών αναζητήσεων για διαφορετικές υποθέσεις  κλοπών, ανευρέθηκαν στην Κάτω Αχαΐα και στο Αιτωλικό, δυο οχήματα που είχαν κλαπεί από περιοχές του Αγρινίου

Εξιχνιαστήκαν μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δυο κλοπές και συγκεκριμένα, μια σε οικία και μια δικύκλου, που έλαβαν χώρα στο Παναιτώλιο και στο Αγρίνιο.

Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκαν δυο ξεχωριστές δικογραφίες για το αδίκημα της κλοπής, σε βάρος δυο ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 35 και 41 ετών.

Στην πρώτη περίπτωση, ο 35χρονος στις 10-05-2016 το πρωί, στο Παναιτώλιο, εισήλθε σε οικία 61χρονης ημεδαπής από ανασφάλιστη πόρτα και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ.

Στη δεύτερη περίπτωση, ο 41χρονος αφαίρεσε στις 09-09-2016 το απόγευμα, στο Αγρίνιο, μια σταθμευμένη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας 27χρονου ημεδαπού, η οποία βρέθηκε προχθές το απόγευμα στην ίδια πόλη και αποδόθηκε στον παθόντα.

Επιπλέον, στο πλαίσιο αστυνομικών αναζητήσεων για δυο διαφορετικές υποθέσεις κλοπών, εντοπίστηκαν στην Κάτω Αχαΐα και στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς των τοπικών αστυνομικών Τμημάτων, ένα αγροτικό μηχάνημα και ένα ιδιωτικής χρήσης φορτηγό, που είχαν κλαπεί τον τελευταίο μήνα από περιοχές του Αγρινίου και θα αποδοθούν στους νόμιμους κατόχους τους.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των δραστών, θα υποβληθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.