Εξιχνιάστηκε άμεσα ανθρωποκτονία 33χρονου Αφγανού στην Πάτρα

1-1

Συνελήφθη συνομήλικος ομοεθνής του, ο οποίος τον τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα

Αναζητούνται ακόμα δυο ομοεθνείς συνεργοί του δράστη
Εξιχνιάστηκε άμεσα, η ανθρωποκτονία 33χρονου υπηκόου Αφγανιστάν και συνελήφθη, χθες (19-09-2016), το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 33χρονος Αφγανός σε βάρος του οποίου, σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία.

Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν ακόμα δυο συνεργούς του δράστη και συγκεκριμένα ένα 29χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αφγανιστάν, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και ένα ακόμη άγνωστο ομοεθνή του, οι οποίοι αναζητούνται για να συλληφθούν .

Ειδικότερα, ο δράστης την 19-09-2016 τα ξημερώματα, στην Πάτρα, διαπληκτίστηκε με το 33χρονο θύμα και με τη συμμετοχή των δυο συνεργών του, τον έπληξε με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης, οργανώθηκε και υλοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του δράστη στην Πάτρα και τη σύλληψή του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.