Εξιχνιάστηκε κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού στο Καλλίκωμο Ηλείας

%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b7%cf%82

Ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία τριών δραστών, που είχαν αφαιρέσει περισσότερα από (30.000) ευρώ μέσα από αυτοκίνητο ημεδαπού

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων, κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού, που έλαβε χώρα στις (3-9-2016) το πρωί, στο Καλλίκωμο Ηλείας.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία, σε βάρος τριών ημεδαπών ανδρών ηλικίας 43, 21 και 19 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι τρείς άνδρες ενεργώντας από κοινού, μετέβησαν με αυτοκίνητο σε εξοχική κατοικία 52χρονου ημεδαπού, όπου παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο το παράθυρο αυτοκινήτου του, που ήταν σταθμευμένο εξωτερικά της και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (32.150) ευρώ, από το εσωτερικό του.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων, ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία των δραστών και εξακριβώθηκε η συμμετοχή τους στην κλοπή.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.