Εξώδικο στον Παναιτωλικό και… πήγε Ολυμπιακό

Εξώδικο στον Παναιτωλικό και... πήγε ΟλυμπιακόΜέσα από τα χέρια του έχασε ο Παναιτωλικός τον 18χρονο διεθνή με τη Νέων, Κωνσταντίνο Πανάγου, που μετακόμισε στον Ολυμπιακό.Η Μετακίνηση του 18χρονου αμυντικού μέσου στους Πειραιώτες βέβαια δεν έγινε τώρα, αλλά τον περασμένο Φλεβάρη, ωστόσο η ιστορία του παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο νεαρός έχει καταγωγή από τον Μαραθιά Ναυπάκτου και οι Αγρινιώτες είχαν αδιαφορήσει για την περίπτωσή του, παρ’ ό,τι το παιδί αντιμετώπιζε βιοποριστικό πρόβλημα, λόγω του ότι οι γονείς του έμειναν άνεργοι, ενώ ο πατέρας του είχε και θέματα υγείας σύμφωνα με το «Goal».

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή μάλιστα έφτασε να στείλει κι εξώδικο στη διοίκηση του Παναιτωλικού, ζητώντας να της απαντήσει αν δέχεται το μοναδικό της αίτημα, ένα σπίτι στο Αγρίνιο ώστε ο παίκτης να γλιτώσει τα καθημερινά έξοδα μετακίνησης (η απόσταση πήγαινε-έλα έφτανε τα 240 χλμ.), δύο γεύματα στο EMILEON και δίδακτρα φροντιστηρίου, καθώς πρόκειται για μαθητή του 19! Απάντηση ωστόσο δεν πήρε ποτέ και πλέον αγωνίζεται στην U20 του Ολυμπιακού. http://www.sdna.gr/