Επίσκεψη Κουρουμπλή στην Δ.Α Ακαρνανίας

synantish

 

Χθές, ο πρώην Υπουργός Υγείας κ. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ Παναγιώτης και υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε λίγο πριν την προεκλογική του ομιλία στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο, την Δ.Α Ακαρνανίας όπου συνομίλησε με τον Διευθυντή της Δ.Α Ακαρνανίας κ. ΜΑΤΣΟΥΚΑ Ιωάννη καθώς και με αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας. Στην συζήτηση, του παρουσιάστηκαν προβλήματα που απασχολούν τους υπηρετούντες Αστυνομικούς της Δ.Α Ακαρνανίας καθώς και τρόποι αντιμετώπισης τους που χρήζουν μηδενικό δημοσιονομικό κόστος όπως: έλλειψη προσωπικού, Αεροδρόμιο Ακτίου, υλικοτεχνική υποδομή, μερίδα κοινωνικών ομάδων με παραβατική συμπεριφορά, τραυματισμοί Αστυνομικών κατά την διάρκεια των καθηκόντων τους, περικοπές δαπανών, μη τήρηση από τις τελευταίες κυβερνήσεις των αποφάσεων του Σ.Τ.Ε σχετικά με τις παράνομες και αντισυνταγματικές μειώσεις μισθών των ένστολων, μηδενικές προσλήψεις στις σχολές Αστυφυλάκων και Αξιωματικών, Ασφαλιστικό ενστόλων κ.α.
Εκτενής συζήτηση έγινε για συμπεριφορές μερίδας πολιτικών σε βάρος Αστυνομικών Υπαλλήλων που εκτελούν το καθήκον τους και χρησιμοποιούν ως <<αποδιοπομπαίο τράγο>> τους Έλληνες Αστυνομικούς .
Στον ανωτέρω Υπουργό , παραδώσαμε υπόμνημα με τις θέσεις και τις προτάσεις μας,
Και ανέφερε ότι θα το μελετήσει και θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες της Ένωσης μας για την επίλυση των προβλημάτων μας, μέσα σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα μας.
Επίσης τόνισε ότι η επίσκεψη του δεν έχει προεκλογικό χαρακτήρα και ότι είναι στο πλαίσιο αμοιβαίας συνεργασίας.
Επιπλέον μας δήλωσε ότι είναι υπέρμαχος της συμφιλιώσεις των πολιτών και της Αστυνομίας όπως αυτή εκφράστηκε από τον πρώην Αναπλ. Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ΠΑΝΟΥΣΗ Ιωάννη και θεωρεί των Έλληνα Αστυνομικό, κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας και προερχόμενο από τις λαϊκές τάξεις.