Επιθετικός και δεκάρι οι προτεραιότητες του Παναιτωλικού

Επιθετικός και δεκάρι οι προτεραιότητες του Παναιτωλικού

Η προετοιμασία του Παναιτωλικού ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν όχι μόνο ξεκίνησε για την ομάδα του Αγρινίου, αλλά τις τελευταίες ημέρες το πρόγραμμα της προπόνησης έχει εντατικοποιηθεί. Ο Λιονέλ Πόντες από τις πρώτες κιόλας ημέρες προσπαθεί να περάσει την φιλοσοφία του, δείχνοντας παράλληλα ότι είναι απόλυτα διαβασμένος για τα της ομάδας.

Μπορεί η οικονομική αβεβαιότητα που επικρατεί στην Ελλάδα, να «παγώνει» αρκετά πράγματα, όπως είναι τα μεταγραφικά, ωστόσο στον Παναιτωλικό δεν αναμένεται να καθίσουν με σταυρωμένα τα χέρια και ήδη μελετούν αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών κυρίως για την θέση του επιτελικού μέσου και αυτή του επιθετικού.Είναι ηλίου φαεινότερο πως μετά την φυγή του Νίκολα Μαρτίνεζ ο Παναιτωλικός «ψάχνει» για ποιοτικό παίκτη για να ενισχυθεί και να μπορεί η ομάδα την επόμενη σεζόν να στηριχτεί πάνω του.

Από εκεί και πέρα οι διοικούντες εξετάζουν και την περίπτωση απόκτησης ενός επιθετικού, καθώς μετά τις αποχωρήσεις των Άλβες και Μορένο, είναι δεδομένο πως τα «καναρίνια» θέλουν έναν καλό επιθετικό που θα μπορέσει να κάνει την διαφορά στον επιθετικό τομέα και θα σηκώσει πάνω του το βάρος του σκοραρίσματος. Παράλληλα οι υπόλοιπες μεταγραφές θα αφορούν εναλλακτικές λύσεις. Και υπάρχει αρκετός χρόνος μπροστά για να δυναμώσει ο Παναιτωλικός όσο χρειάζεται για να υλοποιήσει τους στόχους που τόσο ξεκάθαρα μπήκαν από τον πρόεδρο και τον προπονητή.

Του Χρήστου Λεμονιά

joinsports.gr