Επιμελητήριο Πρέβεζας-« Δάνεια – Τράπεζες – Κόκκινα Δάνεια : τρόποι προστασίας, ρύθμισης και εναλλακτικές λύσεις »

20160321_201007

 

Μία άκρως ενδιαφέρουσα όσο και επίκαιρη ημερίδα, που απευθύνεται σε επιχειρηματίες και όχι μόνο, διοργανώνει το Επιμελητήριο Πρέβεζας.

Η ημερίδα έχει θέμα « Δάνεια – Τράπεζες – Κόκκινα Δάνεια : τρόποι προστασίας, ρύθμισης και εναλλακτικές λύσεις » και θα πραγματοποιηθεί στην Πρέβεζα, την Τετάρτη 01 Ιουνίου 2016 και ώρα 18:00 στο Ξενοδοχείο Margarona Royal.

 

Τα θέματα για τα οποία θα γίνει ενημέρωση είναι: 
1. Ρυθμίσεις Τραπεζικών Δανείων και Οφειλών
2. Αναδιάρθρωση και ρύθμιση δανείων με σκοπό τη μείωση του τραπεζικού κόστους δανεισμού.
3. «Κόκκινα» Δάνεια
4. Προστασία επιχειρήσεων από τις Τράπεζες
5. Απεγκλωβισμός από τις Τράπεζες με βιώσιμες λύσεις και επιτόκια
6. Νόμος Κατσέλη – Νόμος Δένδια

  1. Κώδικας Δεοντολογίας Τράπεζας της Ελλάδος
  2. Χρηματοδότηση & αυτοχρηματοδότηση επιχειρήσεων.

Η ενημέρωση βασίζεται και περιλαμβάνει και όλα τα νέα μέτρα του νέου νομοσχεδίου που ψηφίστηκε για τα κόκκινα δάνεια και τους πλειστηριασμούς.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρηματίες μπορούν να αναδιαρθρώνουν τα τραπεζικά τους δάνεια και να μειώνουν το συνολικό κόστος τραπεζικού δανεισμού, επιτυγχάνοντας αφενός χρόνους προστασίας — προσαρμογής στο τραπεζικό σύστημα και αφετέρου βιώσιμες λύσεις.

Μετά το πέρας της ημερίδας θα ακολουθήσουν ερωτήσεις.


Ομιλητές – εισηγητές θα είναι οι κ.κ. Γαλλιάκης Χρήστος, Οικονομικός Διευθυντής και Καψούρης Αντώνιος, χρηματοοικονομικός σύμβουλος, της εταιρείας τραπεζικών διαμεσολαβητών, διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, V.P. Negotiations.


Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Πρέβεζας και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρεία τραπεζικών διαμεσολαβητών διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, V.P Negotiations.

 

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας, έχοντας ως στόχο την πληρέστερη ενημέρωση και στήριξη των μελών του και σε συνεννόηση με την εταιρεία τραπεζικών διαμεσολαβητών διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος V.P Negotiations, παρέχει σε όποιο μέλος του επιθυμεί, τη δυνατότητα για εξειδικευμένη προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη ως προς τον τρόπο αντιμετώπισης του τραπεζικού δανεισμού του, χωρίς κανένα πρόσθετο κόστος.  
Η προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη (ανάλυση δανεισμού και προτεινόμενες λύσεις), θα παρέχεται από τους εισηγητές της ημερίδας στις 2 και 3 Ιουνίου 2016, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Ξενοδοχείου Margarona Royal.

 

Για δηλώσεις συμμετοχής και αίτηση παροχής προσωπικής συμβουλευτικής υποστήριξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώνουν την σχετική φόρμα , στον παρακάτω σύνδεσμο (Link) :

http://www.vpnegotiations.com/preveza.html