Επιστολή Γ. Παπαναστασίου προς το Δήμο Ξηρομέρου με αφορμή την εμποροπανήγυρη στις Φυτείες

unnamed-13            

Επιστολή προς το Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου με αφορμή την πραγματοποίηση εμποροπανηγύρεως στην τοπική κοινότητα Φυτειών απέστειλε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου.

Στην επιστολή του ο κ. Παπαναστασίου καθιστά σαφές ότι δεν συναινεί στην χρήση του όρου «ΠΑΖΑΡΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ» ή «ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ» ή σε οποιαδήποτε άλλη ονομασία που θα περιέχει το όνομα του Αγρινίου για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής του Δημάρχου Αγρινίου:

« Με αφορμή την επικείμενη διεξαγωγή εμποροπανηγύρεως, στην τοπική κοινότητα Φυτειών του Δήμου σας, και βάσει της εμπειρίας των προηγουμένων ετών, σας εφιστούμε την προσοχή και σας καθιστούμε γνωστό ότι δεν συναινούμε στην χρήση του όρου «ΠΑΖΑΡΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ» ή «ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ» ή σε οποιαδήποτε άλλη ονομασία που θα περιέχει το όνομα του Δήμου μας, καθότι:

  • Η εν λόγω εμποροπανήγυρη πραγματοποιείται εκτός των ορίων του Δήμου μας.
  • Ο Δήμος Αγρινίου δεν συμμετέχει με κανένα τρόπο στην διοργάνωση, λειτουργία, προβολή και γενικά υλοποίηση της εμποροπανηγύρεως αυτής.
  • Η πραγματοποίηση και λειτουργία της εμποροπανηγύρεως πλήττει την οικονομία του Δήμου μας και των καταστημάτων που λειτουργούν εντός των ορίων του, εμφανιζόμενη ως δήθεν εμποροπανήγυρη Αγρινίου.

Κατά συνέπεια, καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους και τους συμμετέχοντες στη διεξαγωγή της εν λόγω εμποροπανηγύρεως, να απέχουν από κάθε χρήση της ονομασίας «ΑΓΡΙΝΙΟ», σε κάθε μορφή της. Τέλος, καλούμε το Δημοτικό σας Συμβούλιο να μην λάβει καμία σχετική απόφαση .

Με εκτίμηση 

Γεώργιος Παπαναστασίου

Δήμαρχος Αγρινίου