Εποχή Σεροπιάν στον ΟΦΗ

192253

Ο Μουράτ Σεροπιάν είναι ο προπονητής που θα καθοδηγήσει τον ΟΦΗ στην Γ’ Εθνική. Προφορική συμφωνία των δύο πλευρών. Τι είπε ο Αρμένιος κόουτς για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Στο πρόσωπο του Μουράτ Σεροπιάν κατέληξε η νέα διοίκηση του ΟΦΗ για την θέση του προπονητή, που θα οδηγήσει την κρητική ομάδα τη νέα περίοδο στη Γ Εθνική. Με τον 45χρονο προπονητή υπάρχει προφορική συμφωνία, η οποία θα επικυρωθεί τις επόμενες ημέρες με την άφιξη του στο Ηράκλειο, για να πέσουν και οι υπογραφές.

Ο ίδιος, λίγο μετά τη συμφωνία, μίλησε στο efimeridaki.gr για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του: «Υπάρχει μια προφορική συμφωνία με τη διοίκηση του ΟΦΗ και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Είναι μεγάλη τιμή και πρόκληση για την καριέρα μου το μέγεθος ΟΦΗ. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι σκληρή δουλειά για να επανέλθει ο ΟΦΗ εκεί που ανήκει. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια.

Θα χρειαστούμε τύχη, δουλειά και εμπιστοσύνη από όλους, σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Ο κόσμος του ΟΦΗ θα παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτό. Θέλουμε μια ομάδα συσπειρωμένη και τον κόσμο 12ο παίκτη στην προσπάθεια μας.

Τα παραδείγματα της ΑΕΚ και του Αρη, είναι σημαντικά για μας. Θα κρατήσουμε τα θετικά, θα αποβάλλουμε τα αρνητικά και θα κάνουμε αυτό που χρειάζεται για να αποφύγουμε τις δυσκολίες, ώστε ο ΟΦΗ να επιστρέψει σύντομα εκεί που αξίζει να βρίσκεται».

Η ανακοίνωση

«Ο Μουράτ Σεροπιάν είναι ένας προπονητής με ήθος και εργατικότητα, αλλά και γνώστης των κατηγοριών της Γ και της Β Εθνικής, γεγονός που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιλογή του» αναφέρει στην ανακοίνωση της η νέα διοίκηση του ΟΦΗ. «Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει συνδέσει το όνομα του με την άνοδο δυο ομάδων από την Γ Εθνική στη Β Εθνική. Του Βύζαντα Μεγάρων την περίοδο 2010-11, αλλά και του ΑΟΧανιά την περίοδο 2012-13. Με την ίδια ομάδα μάλιστα έφτασε κοντά στην άνοδο στην Σούπερ Λίγκ την επόμενη χρονιά στα πλέι-όφ ανόδου».

Ενας ακόμη λόγος για την επιλογή του Μουράτ Σεροπιάν είναι το γεγονός ότι εκτός από «μπαρουτοκαπνισμένος» προπονητής σε Β και Γ Εθνική γνωρίζει το κρητικό ποδόσφαιρο, από την παρουσία του στα Χανιά. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro, ενώ ασχολείται εδώ και 10 χρόνια επαγγελματικά με την προπονητική.

Η νέα διοίκηση του ΟΦΗ, στην ανακοίνωση της αναφέρει ακόμη ότι αφού αξιολόγησε τα πληροφορίες για τον Μουράτ Σεροπιάν αποφάσισε να αναθέσει σε αυτόν τα ηνία της ομάδας, καθώς διέκρινε κοινή φιλοσοφία, αλλά και τη νοοτροπία που θέλει να υπάρχει στον ΟΦΗ από εδώ και στο εξής, τόσο στις υποδομές, όσο και στην πρώτη ομάδα.

Η διοίκηση του ΟΦΗ θέλει να ευχαριστήσει όλους τους προπονητές με τους οποίους συζήτησε όλο αυτό το διάστημα και για διάφορους λόγους δεν μπόρεσε να υπάρξει συμφωνία. Σε αυτό το νέο ξεκίνημα του ΟΦΗ ο στόχος είναι ένας. Η επιστροφή της ομάδας εκεί που πραγματικά ανήκει. Η νέα διοίκηση του ΟΦΗ με ανακοίνωση της καλεί τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την επιλογή του προπονητή Μουράτ Σεροπιάν.

«Ο κόσμος του ΟΦΗ να είναι βέβαιος ότι η νέα διοίκηση του ΟΦΗ θα κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε το όραμα που έχει για τον ΟΦΗ να στεφθεί με επιτυχία» καταλήγει η ανακοίνωση του ΟΦΗ.

sport-fm.gr