Ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκου Καραπάνου για τις Εορτές Εξόδου  

 

 

e7687ba5-ddf1-40c4-a80b-80a227197fde

  «Θα ήθελα να  εκφράσω δημόσια  τις θερμές ευχαριστίες μου,  προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο που τίμησε με την παρουσία του τις Εορτές Εξόδου. Τους Σεβασμιότατους  Μητροπολίτες Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, Πατρών κ. Χρυσόστομο και Επίσκοπο Κερνίτσης κ. Χρύσανθο, καθώς και τους εκπροσώπους του Ιερού Κλήρου. Τα ον εκπρόσωπο της Ελληνικής Κυβέρνησης Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παν. Κουρουμπλή, τον αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Γ. Βαρεμένο και τον Κοσμήτορα Γ. Πάντζα καθώς επίσης τους βουλευτές και  πολιτικούς εκπροσώπους που τίμησαν την μνήμη των Εξοδιτών.  

  Τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευαγ. Αποστολάκη και τους εκπροσώπους του Στρατού Ξηράς, Ναυτικού, Αεροπορίας, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος , και του Πυροσβεστικού Σώματος.  Τους εκπροσώπους του Δικαστικού Σώματος,  τους Πρέσβεις και εκπροσώπους Πρεσβειών καθώς επίσης τους Δημάρχους των Αδελφοποιημένων και άλλων Δήμων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

  Τον Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα, τους  Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακούς Συμβούλους. Τους Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, καθώς επίσης τους Προέδρους των Νομικών Προσώπων του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.

  Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τις εξαιρετικές φιλαρμονικές, τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων, τους συλλόγους και φορείς από κάθε σημείο της Ελλάδας, που συνόδευσαν την Ιερή Εικόνα της Εξόδου. Για την άψογη διοργάνωση των φετινών Εορτών Εξόδου, τον Πρόεδρο Κ. Γιαννόπουλο, την Αντιπρόεδρο Σ. Λαναρά και τα μέλη του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου μας, τον Τελετάρχη Ασημάκη Γιώτη και τους συντονιστές της πομπής, τους εργαζόμενους του Δήμου και κυρίως τους εθελοντές συμπολίτες μας, για την αμέριστη και έμπρακτη βοήθειά τους, τον απαράμιλλο ζήλο που επέδειξαν, τόσο κατά την προετοιμασία της πόλης, όσο  και την επιτυχή ολοκλήρωση του συνόλου των εκδηλώσεων της  φετινής επετείου, οι οποίες χαρακτηρίσθηκαν από υψηλό επίπεδο. Ακόμη, τα Μέσα Ενημέρωσης και τους εκπροσώπους τους, για την δημοσιογραφική κάλυψη.

  Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω από τα βάθη της καρδιάς μου ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε κάθε πολίτη που τίμησε με τη παρουσία του, τη Μνήμη των Ελεύθερων Πολιορκημένων.

Εύχομαι  Καλό Πάσχα,

Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά!