Ευχαριστίες του Αντιπεριφερειάρχη στους υπαλλήλους που εργάσθηκαν για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος

Εμφάνιση 1.jpg

Τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσοι εργάστηκαν κατά τη διαδικασία διεξαγωγής του δημοψηφίσματος της περασμένης Κυριακής, εκφράζει ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Οι διαδικασίες έγιναν ομαλά, ενώ τα αποτελέσματα αναμεταδίδονταν έγκυρα και έγκαιρα, δίχως να παρουσιαστούν προβλήματα.

Ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος ευχαριστεί όλους, καθώς σε μία ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία, η οποία μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έπρεπε να οργανωθεί και να ολοκληρωθεί, επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο, επαγγελματισμό, αλλά και ευαισθησία.

«Θέλω ιδιαιτέρως να εξάρω τις άοκνες προσπάθειες των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, καθώς συνέβαλαν καθοριστικά ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά και να αντιμετωπιστούν άμεσα και σε πραγματικό χρόνο, τα όποια τυχόν ζητήματα μπορεί να δημιουργήθηκαν. Ιδίως οι διαδικασίες προετοιμασίας απαιτούσαν εγρήγορση και μεγάλη αποτελεσματικότητα, ενώ οι εργαζόμενοί μας επέδειξαν την ίδια σοβαρότητα και κατά την Κυριακή, φέροντας εις πέρας ομαλά τη μετάδοση των αποτελεσμάτων» υπογραμμίζει ο κ. Αλεξόπουλος.

Τέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαριστεί θερμά τα στελέχη των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, τα στελέχη των Δήμων και το αστυνομικό προσωπικό των Αρχών της Αχαΐας για την άψογη συνεργασία.

Το δημοψήφισμα διεξήχθη χωρίς προβλήματα και η μετάδοση των αποτελεσμάτων πραγματοποιήθηκε πολύ γρήγορα σε συνεννόηση και συνεργασία με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και το αρμόδιο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.