Ευχαριστίες του συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου

 

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, ευχαριστεί θερμά, όλους όσους  βοήθησαν στη διεξαγωγή των εκδηλώσεων της Εβδομάδας Εθελοντή Αιμοδότη.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Δήμο Αγρινίου, το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, το τοπικό παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού,  τη ΒΙΚΟΣ Α.Ε. , τα χορευτικά του Δήμου Αγρινίου και του Παγκρητίου Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας , τη Φοιτητική Ομάδα του Πανεπιστημίου, τους εθελοντές της Ακτίνας Εθελοντισμού, το Σύλλογο εργαζομένων ΕΛΤΑ Νομού Αιτωλοακαρνανίας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Παντάνασσας «Πυγμαίος ο Τριχώνιος»,  τους ποδηλάτες του Velocity Bikes,  το Παπαστράτειο Μέγαρο της Γ.Ε.Α. και το ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ copy center.

Αρωγός  μας σε κάθε δράση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών  καθώς και η Πανελλήνια Επιτροπή Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών η οποία με την υποστήριξη της  Εταιρείας ΕΛΤΑ Courier διοργάνωσε την Πανελλήνια δράση.

Ευχόμαστε κάθε χρόνο οι εθελοντές αιμοδότες να γίνονται όλο και περισσότεροι ώστε στο μέλλον η χώρα μας να είναι αυτάρκης σε αίμα.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Για το Δ.Σ.

Η πρόεδρος

Δήμητρα Αβράμπου