Εφυγαν νερά στο Δ.Σ. της Football League!

ds-football-league

Το… έλα να δεις έγινε στο πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο της Football League. Ο τσαμπουκάς και το νερό προς τον πρόεδρο της Καλλιθέας!

To  να φεύγουν «γαλλικά» ανάμεσα στους παράγοντες των ομάδων σε διοικητικά συμβούλια της Football League (κι όχι μόνο βέβαια…) είναι συνηθισμένο. Το να εκτοξεύονται και νερά όμως, όχι και τόσο.

Αυτό τουλάχιστον συνέβη στο Δ.Σ. της Δευτέρας με πρωταγωνιστές τους παράγοντες των Τρικάλων και της Καλλιθέας κι αν δεν υπήρχε η παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, κανείς δεν ξέρει (αλλά όλοι φαντάζονται…) που θα είχαν οδηγηθεί τα πράγματα.

Δες την εξέλιξη όλων των αγώνων από το καλύτερο live score!

Τι ακριβώς όμως συνέβη; Το επεισόδιο φαίνεται να ξεκίνησε όταν ο ιδιοκτήτης των Τρικάλων Χρήστος Γιαλιάς άφησε αιχμές σχετικά με το ενδεχόμενο να μην πάρει πιστοποιητικό από την ΕΕΑ η Καλλιθέα, κάτι που ούτως ή άλλως φημολογείται. Σε εκείνο το σημείο ο πρόεδρος της ομάδας του Ελ Πάσο, Γιάννης Αρβαντίνης φέρεται να τον έβρισε, εκείνος ωστόσο που αντέδρασε πιο έντονα δεν ήταν ο Χρήστος Γιαλιάς, αλλά ο γιος του, Γιώργος που έχει τη θέση του προέδρου στον θεσσαλικό σύλλογο.

Συγκεκριμένα εμφανίζεται να απάντησε σε ανάλογο ύφος, αλλά και να πέταξε νερό από το μπουκάλι που είχε μπροστά του, αν και δεν φάνηκε να πετυχαίνει τον στόχο του, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες. Στη συνέχεια ωστόσο ακολούθησε για λίγα λεπτά ένας… χαμός με φωνές και «τσαμπουκάδες», ωστόσο έπειτα των παρέμβαση των υπολοίπων, το θέμα θεωρήθηκε λήξαν.

sdna.gr