«Ζλάταν καλησπέρα, εδώ Γκαλιάνι» – Ιμπρα: «Θέλω να γυρίσω»

020859

Η Μίλαν ετοιμάζεται φέρει πίσω στο «Σαν Σίρο» τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Την ώρα που Γκαλιάνι και Ραϊόλα έκλεισαν μια μεταγραφή, η συζήτηση πήγε στον Ίμπρα και ο Γκαλιάνι του τηλεφώνησε…

Ο Γκαλιάνι με τον Ραϊόλα, μόλις έχουν κλείσει τη μεταγραφή ενός νεαρού παίκτη, του Ροντρίγκο Ελί, ο οποίος μετά από έναν χρόνο στην Αβελίνο, θα επιστρέψει ξανά στη Μίλαν στην οποία ανήκε μέχρι πέρσι, προκειμένου να πείσει τον Μιχαϊλοβιτς πως αξίζει μια ευκαιρία. Αμέσως μετά η κουβέντα, αρχίζει να περιστρέφεται γύρω από τον Ζλάταν. Ο άνθρωπος που εδώ και τόσα χρόνια κινεί τα νήματα στους «ροσονέρι» κάνει την μαγική κίνηση.

Στην άλλη άκρη της γραμμής, η φωνή το σηκώνει: «Καλησπέρα Ζλάταν, εδώ Γκαλιάνι». Η απάντηση του Ζλάταν είναι άμεση: «Θέλω να γυρίσω. Bρείτε τα με την Παρί κι επιστρέφω αμέσως». Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ξεκάθαρα και πλέον ο Αντριάνο Γκαλιάνι, με ζεστό χρήμα στα χέρια από τον νέο επενδυτή, μπορεί να κινηθεί και να κάνει ένα από τα μεγάλα μεταγραφικά «κόλπα» του καλοκαιριού. Μάλιστα ήδη έχει διαρρεύσει και το ποσό με το οποίο θα αμείβεται ο Ιμπρα, αν ολοκληρωθεί η επιστροφή και θα είναι 7.5 εκ ευρώ τον χρόνο.

Οι λόγοι που θέλει να φύγει ο Ζλάταν από την Παρί, είναι πολλοί. Ο κυριότερος είναι πως έχει ραγίσει το γυαλί στις σχέσεις με τους συμπαίκτες του και πλέον αισθάνεται απομονωμένος στα αποδυτήρια, στη γαλλική ομάδα. Μέσα στις επόμενες ημέρες, όπως μεταδίδει η Gazzetta Dello Sport, ο Γκαλιάνι, θ’ αρχίσει άμεσα τις διαπραγματεύσεις με την Παρί.

sport-fm.gr