Ημερίδα για το Διαδίκτυο στο Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου

unnamed-3

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Μεσολογγίου, του Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με το Γραφείο Κοινωνικής Διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας και το Τμήμα Περίθαλψης & Κοινωνικής Μέριμνας του Τ.Ε.Ι., θα πραγματοποιήσει ημερίδα με θέμα:
Διαδίκτυο: Θετικές και αρνητικές όψεις της χρήσης του με εισηγητές την κυρία Στέλλα Χρηστίδη, Ψυχίατρο, Επιστημονικά Υπεύθυνη Τμήματος Προβληματικής χρήσης του Διαδικτύου και Ειδικού Προγράμματος Απεξάρτησης Γυναικών του 18 ΑΝΩ, Ψ.Ν.Α. και τον Δρ. Αριστογιάννη Γαρμπή, Αναπληρωτή Καθηγητή, Πρόεδρο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Μεσολογγίου του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας και συντονιστή τον Γεράσιμο Ρεπάσο, Επιστημονικώς Υπεύθυνο του Γραφείου Κοινωνικής Διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας.
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11:00 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ι στο Μεσολόγγι.
Στόχος της εκδήλωσης αυτής είναι η ενημέρωση των φοιτητών αλλά και όλης της Ακαδημαϊκής κοινότητας, για τον ορθό τρόπο χρήσης των Νέων Τεχνολογιών και του Διαδικτύου.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και μπορούν να συμμετέχουν και ενδιαφερόμενοι εκτός των μελών της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του Τ.Ε.Ι.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κυρία Μαρία Σβώλου, Υπεύθυνη του Τμήματος Περίθαλψης και Κοινωνικής Μέριμνας Μεσολογγίου του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας στο τηλέφωνο 2631058421 (e-mail: msvolou@teimes.gr)
Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση